Forum voor Democratie opzeggen

5 / 5 (356 beoordelingen)

Ben jij het niet eens met de standpunten van Forum voor Democratie of wil je om een andere reden opzeggen dan kan dat bij 123opzeggen. Forum voor Democratie opzeggen doe je namelijk eenvoudig met de onderstaande opzegbrief. Vul je gegevens in en laat 123opzeggen de brief voor je verzenden om snel en eenvoudig je FvD lidmaatschap op te zeggen.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresForum voor Democratie
t.a.v. Ledenadministratie FvD
Adres bedrijf
1001 EC Amsterdam

, 02-12-2020

Betreft: Forum voor Democratie opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

356 Beoordelingen FvD

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Niet zeker of dit de partij voor mij is.

Ik ben het erg oneens met de werkwijze van Baudet. Hij is een slechte manager..

Geen zin aan al het gedonder.

Helaas is de voort zetting zwak en geen goede vertegenwoordiger meer

Thierry is een welbespraakte vangnetpion.

Antisemitische en overige waanzin van Baudet

Recente ontwikkelingen

Sta niet meer achter de standpunten van de fvd

Huidige situatie

Wat denk je zelf

Geen vertrouwen meer in deze partij

Wil geen lid zijn van een partij met antisemitische uitspraken.

Het was kort, niet krachtig, maar vilein.
Wat een misselijke spelletje wordt hier gespeeld

Door de radicalisering van dhr Baudet, het uitblijven van interne democratie en de kaping van de partij door extremisten zeg ik mijn lidmaatschap bij deze per direct op.

Theo en Thierry weg,ik ook weg

Ik kan met mijn verstand er niet bij dat jullie er zoon bende van maken!! In een week tijd is er niets goeds van over! TB heeft de verkeerde mensen er bij gehaald! Maar voor de duidelijkheid het FVD is Thierry, Thierry is het FVD!!! En die maken jullie nu helemaal kapot! En het FVD dus ook! Wat vreselijk zonde!

onstabiel zooitje

Vertrouwen volledig weg

Ik heb er geen vertrouwen meer in

vertrek van baudet en Hiddema

Forum voor Democratie opzeggen

Forum voor Democratie is één van de snelst groeiende politieke partijen van Nederland. Onder leiding van Thierry Baudet en Theo Hiddema behaalde Forum voor Democratie in de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 twee zetels en dit aantal lijkt almaar groter te worden. Zelfs na alle interne onenigheid blijft de partij onverminderd populair onder hun achterban. Als je zelf niet langer lid wil zijn van de partij, kun je Forum voor Democratie opzeggen met behulp van 123opzeggen.

Geschiedenis Forum voor Democratie.

Forum voor Democratie is in beginsel ontstaan uit een beweging van bezorgde Nederlanders. Ze pleitten voor een hernieuwd referendum, omdat de Nederlanders de grip op hun eigen maatschappij leken te verliezen. Er werden genoeg handtekeningen verzamelt en er volgde zelfs een debat in de Tweede Kamer waarbij Thierry Baudet een toespraak hield. Helaas voor FvD stemde een meerderheid tegen het voorstel. Toch stopte FvD niet en ging de partij verder als denktank om een vernieuwing van de democratie te realiseren. Samen met partner GeenPeil zorgden ze ervoor dat het Nederlands referendum over de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne er kwam en na de genegeerde ‘nee’ van het Nederlandse volk, besloot FvD door te gaan als politieke partij om zo echt wat te gaan veranderen in Nederland. Helaas gaat het niet altijd even goed binnen de partij. Er zijn veel discussies tussen partijleden over de interne democratie en hierdoor zijn al een aantal vooraanstaande leden opgestapt.

Leden van de FvD

De achterban van de FvD bestaat voornamelijk uit oud-VVD en -PVV leden. Deze mensen kiezen voor de FvD omdat ze de VVD te soft vinden op het gebied van de EU en immigratie en de PVV in dat opzicht weer te hard. Een kleiner deel van de FvD achterban is afkomstig van GroenLinksD6650PLUS en Partij voor de Dieren, maar ook daar snoept de FvD stemmers weg. 

Standpunten Forum voor Democratie

Baudet maakt zich voornamelijk hard voor de bescherming van de Nederlandse identiteit en wil bijvoorbeeld de Wet Bescherming Nederlandse Waarden invoeren en wil ook sancties opleggen bij het niet naleven daarvan. Ook moet er meer democratie komen in Nederland en wil dat er bindende referenda komen naar het Zwitsers model. Ook moet men zelf een burgemeester en minister-president kunnen kiezen. Voor het onderwijs heeft Baudet ook plannen die hij wil gaan invoeren. Zo moet de basisbeurs weer terugkomen en moeten docenten beter opgeleid worden. Dit is nog maar een greep uit de plannen van Forum voor Democratie.

Omstreden uitspraken

Ondanks het feit dat veel mensen zich wel kunnen vinden in de plannen van Forum, vinden velen de uitspraken van Baudet te ver gaan. Zo laat hij zich kritisch uit over abortus en het feminisme en zet hij zich af tegen de heersende elite. Dit gaat gepaard met uitspraken die sommigen te ver vinden gaan en dat kost FvD stemmers en partijleden.

FvD opzeggen

Als jij op dit moment lid bent van Forum voor Democratie en je je lidmaatschap wilt stopzetten, kan dit gelukkig hele eenvoudig. FvD opzeggen gaat eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Als je gebruik wilt maken van de opzegbrief, hoef je alleen maar je eigen gegevens in de velden naast de brief te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna die klaar is voor verzending. Je kunt er bij 123opzeggen voor kiezen om de brief zelf te verzenden. We hebben het adres van Forum voor Democratie alvast bovenaan de brief gezet, zodat jij niet hoeft te zoeken. Je kunt de opzegbrief zelf downloaden door op de knop onderaan de opzegbrief te klikken. Je hebt nu alleen nog maar een envelop en een postzegel nodig.

Verzendservice 123opzeggen

Als je graag wilt dat wij de verzending op ons nemen, is dit uiteraard geen enkel probleem. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Forum voor Democratie terechtkomt. Het is daarna aan FvD zelf om de opzegging te verwerken en jouw lidmaatschap op te zeggen. Zodra ze dit gedaan hebben, zullen zij jou een bevestiging sturen van opzegging, zodat je weet waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.