Ga jij verhuizen en wil jij van je contract bij Brabant Water af? Gebruik een opzegbrief van 123opzeggen en je zult zien dat Brabant Water opzeggen een fluitje van een cent is! Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen zal ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Brabant Water terechtkomt, zodat zij jouw opzegging kunnen verwerken. 

Brabant Water opzeggen

Ga jij verhuizen naar het gebied van Waterbedrijf Groningen of Vitens en wil je Brabant Water opzeggen? Gebruik dan een opzegbrief van 123opzeggen en zeg je watercontract op. In de opzegbrief staat alle informatie die het waterbedrijf nodig heeft voor een succesvolle opzegging. Jij hoeft je hierdoor nergens meer druk om te maken en kunt geheel zorgeloos opzeggen via 123opzeggen.

Wat is Brabant Water?

Zo lang bestaat Brabant Water nog niet. Het waterbedrijf is in 2002 ontstaan vanuit een fusie tussen Waterleiding Maatschappij Noord-West-Brabant (WNWB) en Waterleidingmaatschappij Oost-Brabant (WOB). Het bedrijf voorziet in de drinkwatervoorziening van heel Noord-Brabant. Toch was dit gebied relatief laat aangesloten op het waternet, omdat veel boeren op het platteland een eigen waterput hadden waar relatief redelijk drinkwater uit gewonnen kon worden. Pas in 1924 waren alle mensen in Brabant aangesloten op het waternet. De eerste stad was dit al in 1894.

Openbaar water

Brabant Water vindt dat iedereen overal toegang moet hebben tot de watervoorziening. Om die reden plaatst het waterbedrijf op steeds meer plaatsen openbare watertappunten. Plekken waar je dit zult vinden is op pleinen, in parken, langs fietspaden en in openbare ruimtes. Zo wordt het makkelijk om een herbruikbare bidon of waterflesje te vullen en hoeft men niet iedere keer een nieuwe te kopen. Dit scheelt een hoop vervuiling en is goed voor het milieu.

Duurzaam ondernemen

De bovenstaande watertappunten zijn niet de enige duurzame projecten van het waterbedrijf. Zo zet Brabant Water de monteursfiets in als er een klus is in de binnensteden. Dit is een elektrische fiets met een mini-aanhanger. Zo kan de monteur zonder vervuiling de stad door fietsen. Als een klus iets verder weg is, kan er gebruikgemaakt worden van een energiezuinige of elektrische auto.

Brabant Water opzeggen

Krijg jij op dit moment je water geleverd door Brabant Water, maar ga je verhuizen buiten het werkgebied van het waterbedrijf dan zul je je contract bij Brabant Water moeten opzeggen. Uit ervaring weten we dat contracten opzeggen niet altijd zonder slag of stoot gaat en daarom is 123opzeggen opgericht. Deze service is er om het jou makkelijker te maken. Alle benodigde informatie is in te vullen in de brief, waarna wij ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Brabant Water terechtkomt. Zij kunnen op hun beurt jouw contract beëindigen en jou hiervan een bevestiging sturen.

Voor het verzenden van de brief vragen wij een kleine vergoeding. Het is echter ook mogelijk om de opzegbrief zelf te versturen. In dat geval is het downloaden van de opzegbrief helemaal gratis. Je kunt na het invullen van je persoonlijke gegevens op de downloadknop klikken, waarna je de brief zelf kunt verzenden naar het adres bovenaan de brief.