Magische omgeving

Disney Plus opzeggen: Hoe doe je dat zo snel mogelijk?

 • auteur Jelle
 • Laatst geüpdatet:

In Nederland kennen we een wirwar aan online streamingdiensten. De een is nog niet verdwenen of de andere schiet alweer uit de grond. Elk hebben ze unieke films en series, waardoor de verleiding groot is om op elke dienst een abonnement af te sluiten. Leuk is het zeker, maar voor je portemonnee is dat niet altijd het geval. Soms is het nodig om keuzes te maken en af en toe te wisselen van streamingdiensten.

Inhoudsopgave

  Disney Plus opzeggen

  Wanneer je overweegt om je Disney Plus abonnement te stoppen, dan is dat misschien wel omdat het Disney+ aanbod niet helemaal aansluit bij je eigen interesses. Waar je bij andere streamingdiensten meer aanbod ziet van verschillende producenten en maatschappijen, is dat bij Disney Plus beperkt. Je zult hier alleen aanbod vinden van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

  Natuurlijk betekent dit niet dat er amper aanbod te zien is bij de streamingdienst. Al deze takken samen hebben namelijk honderden films en series gemaakt en je zult daarom niet snel kunnen zeggen dat je werkelijk alles gezien hebt op Disney Plus.

  Toch kan het zijn dat je verlangt naar een ander soort films of de populairste series van dit moment (The Mandalorian uitgezonderd, uiteraard). In dat geval kun je Disney Plus opzeggen en (tijdelijk) overstappen naar een andere streamingdienst.

  Een superheld in een bos

  Lees ook: Eén op de drie Nederlanders betaalt niet voor streamingdiensten

  Kosten van Disney+

  Een andere reden voor het opzeggen van Disney Plus, hebben we in het begin al eens genoemd. Als je namelijk meerdere abonnementen hebt op streamingdiensten kan dit flink in de papieren lopen. Ook is het bij Disney Plus niet mogelijk om een goedkoper abonnement te kiezen, omdat je bijvoorbeeld maar in je eentje kijkt en je geen Ultra-HD TV hebt.

  Je blijft dezelfde prijs betalen voor een maandabonnement bij Disney Plus. Vind je Disney Plus te duur voor het aanbod dat je terugkrijgt, dan kun je eenvoudig opzeggen via je eigen account of via 123opzeggen. Hoe dit precies werkt, leggen we je uit.

  Disney+ opzeggen met 123opzeggen

  Wil jij je abonnement voor Disney Plus opzeggen? Dan is het belangrijk dat je weet via waar je een abonnement hebt afgesloten. Heb je dit gedaan via de officiële Disney website of via de Google Play Store of Apple App Store? Dit is belangrijk, omdat het abonnement op Disney Plus alleen zelf kunt opzeggen via het kFanaal waar je het abonnement hebt afgesloten.

  Via je account

  Als je je abonnement wilt opzeggen via de officiële Disney website, dan kun je je abonnement opzeggen door in te loggen op de website en daar via je account te klikken op de rode button.

  Opzeggen via de  Apple App Store

  Heb je je Disney Plus abonnement afgesloten via de App Store, dan kun je het abonnement op Disney Plus opzeggen door te kijken bij de instellingen van je smartphone. Daar kun je je abonnementen beheren en door daar op ‘annuleer abonnement’ te klikken, beëindig je het Disney Plus abonnement.

  Via Google Play Store je abonnement beëindigen

  Je abonnement op Disney Plus opzeggen via Google Play doe je door de applicatie van Google te openen en dan via het menu naar je abonnementenoverzicht te gaan. Daar kun je op ‘Abonnement opzeggen’ klikken, zodat je abonnement beëindigd wordt.

  Je abonnement voor Disney Plus stopzetten met 123opzeggen

  Weet je niet meer waar je je abonnement hebt afgesloten? Heb je geen zin om dit uit te zoeken of wil je gewoon dat het binnen een minuut geregeld is? Dan is je abonnement voor Disney Plus stopzetten via 123opzeggen wat voor jou. Door te klikken op de onderstaande knop, kom je uit bij de opzegbrief die helemaal voor het Disney Plus abonnement is gemaakt.

  Jij hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen en ons de opdracht te geven de opzegbrief te versturen. Voor een kleine vergoeding hoef jij je geen zorgen meer te maken over het Disney Plus abonnement en weet je dat je opzegbrief onderweg is. Daarbij krijg je van ons altijd een kopie en verzendbevestiging per mail, zodat je altijd een bewijs van opzegging hebt!

  Landschap
  Golf