Er zijn 742 opzegbrieven in de categorie Goede doelen

S

Stichting Thomas Bouwprojecten

Stichting Thuis in Dordt

Stichting Tikkie jij bent hem!

Stichting Tom Voûte Fonds

SKK

Stichting Ushersyndroom

Stichting Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Stichting van het Kind

Stichting Varend Corso Westland

Varend Corso

Stichting Veldwerk

Stichting Vlinderkind

Vlinderkind

Stichting Vluchteling

Stichting VNB

Stichting Vogelrampenfonds

Stichting voor Vluchteling-Studenten

Stichting VPSG

Stichting Vrienden Ashram

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis

Stichting Vrienden Medische Missiezusters

Medische Missiezusters

Stichting Vrienden Van Amarant

Vrienden van Amarant

Stichting Vrienden van Amphia

Stichting Vrienden Van Ansfridus

Vrienden van Ansfridus

Stichting Vrienden Van Arie

Vrienden Van Arie

Stichting Vrienden van Estrela Nova

Stichting Vrienden van het Elkerliek

Stichting Vrienden van het Sophia

Vrienden van het Sophia

Stichting Vrienden van het St Jansdal

Stichting Vrienden van Nieuw Unicum

Stichting Vrienden van Pater Peeters

Stichting Vrienden van Pergamijn

Stichting Vrienden van Sint Mary's

Stichting Vrouw en Arbeidsmarkt

Stichting Wakker Worden Wakker Worden

Stichting Weeshuis Sri Lanka

Stichting Welzijn Kinderen van Bal Anand

Stichting Wemos

Stichting Wereld Dier

Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen

Stichting Wiesje Suriname

Stichting Wijk Nog Leuker

Stichting WOL

Stichting World Press Photo

World Press Photo

Stichting Zeehondencentrum Pieterburen

Stichting zorgeloos met diabetes naar school

Stichtingsbureau FunCare4Kids

FunCare4Kids

Stinafo

Streven doet Herleven

Strong Babies

SWODB

Sympany

T

U

V

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Goede doelen opzeggen

Ben je lid van één of meerdere goede doelen en wil je deze graag opzeggen? 123opzeggen helpt je daar graag bij. Aan de hand van onze unieke opzegservice kun je jouw maandelijkse bijdrage snel en eenvoudig stopzetten. In Nederland zijn er veel goede doelen die je kunt steunen door maandelijks een financiële bijdrage te leveren. Na jouw toestemming wordt er met een doorlopende automatische incasso elke maand een bepaald bedrag van je rekening afgeschreven.

Als donateur van een goed doel heb je vaak een aantal privileges. Zo kan het zijn dat je op maandelijkse basis een tijdschrift ontvangt, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van het goede doel. Een aantal voorbeelden van goede doelen in Nederland zijn Amnesty International, Stichting Wakker Dier of Artsen Zonder Grenzen. Toch zijn er veel mensen die hun donateurschap voor goede doelen op willen zeggen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je jouw goede doel op een andere manier wilt steunen, of omdat je het financieel niet (meer) kunt dragen om maandelijks een bedrag te kunnen missen. Hoewel het steunen van een goed doel vaak al voor een klein bedrag per maand mogelijk is, kan dit bedrag op jaarbasis behoorlijk oplopen. Ben je lid van een goed doel en wil je dit beëindigen? Bij 123opzeggen doen we dat graag voor je. Door gebruik te maken door onze unieke opzegbrief voor goede doelen regel je het snel én eenvoudig.

Hoe kun je snel een goed doel opzeggen?

Of je nu donateur bent van het Wereld Natuur Fonds, Stichting ALS of een ander goed doel, opzeggen blijkt altijd een tikkeltje lastiger dan je van tevoren dacht. De gestelde voorwaarden aan een opzegging worden vaak handig weggewerkt binnen de website van het goede doel. Dit betekent dat je een behoorlijke zoektocht moet verrichten naar de juiste gegevens.

Dit kost je niet alleen veel tijd en energie, maar ook behoorlijk wat administratief werk. Daarnaast moet een opzegbrief voor goede doelen ook aan bepaalde regels voldoen. In veel gevallen wordt de beëindiging van jouw lidmaatschap niet eens in behandeling genomen als de gegevens incompleet blijken te zijn. Hierbij kun je denken aan informatie zoals een klantnummer of abonneenummer.

Maar hoe kun je dan wel snel en eenvoudig een goed doel opzeggen? Door gebruik te maken van de online opzegservice van 123opzeggen nemen we je een hoop zorgen uit handen. We beschikken namelijk niet alleen over de juiste adresgegevens van de goede doelen die je op wilt zeggen, maar ook over een correcte opzegbrief. Deze bevat alle informatie die nodig is om jouw donateurschap per direct te beëindigen. Op deze manier bespaar jij je maandelijks behoorlijk wat geld.

Gratis opzeggen met 123opzeggen.nl

Als je donateur bent van een goed doel, kan een beëindiging daarvan best een lastige keuze zijn. Dit komt omdat de marketing van goede doelen vooral is ingespeeld op emoties. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat jij je schuldig voelt als je jouw donatie aan een goed doel wilt gaan beëindigen. Maar is het reëel? Als jij je bedenkt dat je altijd weer kunt besluiten om lid te worden of een vrije donatie te doen, wordt de keuze voor het opzeggen van goede doelen een stuk eenvoudiger. Gratis opzeggen met de opzegbrief van 123opzeggen is dan een prima oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is jouw goede doel opzoeken in onze lijst, en wij doen de rest. Door het invullen van enkele gegevens wordt de brief gevuld met de juiste informatie. Jij hoeft de brief nu alleen nog maar te printen en te versturen.

Opzeggen goede doelen na overlijden

Als je een donateurschap op een goed doel wilt stopzetten, dan kan dat ook een minder leuke reden hebben. Hierbij kun je denken aan het opzeggen van goede doelen na het overlijden van een dierbaar persoon. Ook in dat geval staat de gratis opzegservice voor goede doelen graag voor je klaar. Het stopzetten van een goed doel na een overlijden is van groot belang. Zo voorkom je namelijk dat de automatische incasso van het goede doel door blijft lopen, terwijl de rekening inmiddels al geblokkeerd of opgeheven is.

Verzendservice 123Opzeggen.nl

Een klein maandbedrag kan dan behoorlijk oplopen als er niet tijdig wordt opgezegd. Daarnaast is het ontvangen van geadresseerde post na iemands overlijden ook erg vervelend. Wil je een goede doelen lidmaatschap opzeggen na een overlijden? Bij 123opzeggen helpen we je daar graag bij. Onze gratis opzegbrief is eenvoudig in te vullen en te downloaden. Natuurlijk hebben wij deze al voorzien van de juiste gegevens van het goede doel. Als je de opzegging liever volledig aan ons overlaat, kunnen we dat tegen een kleine vergoeding voor je doen. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de opzegging. Het enige wat jou nog rest is het afwachten van de bevestiging van het goede doel.

Kortom, een goed doel opzeggen doe je als volgt: 

  • Kies de opzegbrief van het goede doel dat je wilt opzeggen uit de lijst hierboven. 
  • Vul je gegevens in en kies voor de verzendoptie. 
  • Wacht op bevestiging van opzegging van het goede doel. 
  • Loopt de incasso door? Laat de bank het bedrag storneren