Er zijn 683 opzegbrieven in de categorie Goede doelen

D

N

S

Sophia-Vereeniging

SOS Kinderdorpen

Spaanse Evangelische Zending

Spieren voor Spieren

Spina Bifida Fonds

Steun Goois Natuurreservaat

Steunfonds Vrienden van Maasveld

Stichting 010010

Stichting 3xM

Stichting 4 Life

Stichting 4-Stromenland

Stichting AAD

Stichting AAP

Stichting Achter de Regenboog

Stichting ACNS Projecthulp

Stichting Actie Calcutta

Stichting Akka’s Ganzenparadijs

Stichting ALS Nederland

Stichting Amazone Kinderen

Stichting Amigos de Potosí

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten

Stichting Animal Life Aid Service

Stichting Armoedefonds

Stichting Artsen voor Kinderen

Stichting Avante Educação Brasil

Stichting Bake for Life

Stichting Baker Queen Victoria

Stichting Bali Bundar

Stichting Barcode For Life

Stichting Bardo

Stichting Beat Batten!

Stichting Beatrixoord Noord-Nederland

Stichting Beetje Beter

Stichting BeSt

Stichting Bethlehem

Stichting Bhodi

Stichting Biblionef Nederland

Stichting Bijbelschool de Wittenberg

Stichting Blue Ribbon

Stichting Bluyssen Fonds

Stichting Bokemei

Stichting Bootvluchteling

Stichting Borderline

Stichting Bouwen met Bouma's

Stichting Brabants Landschap

Stichting Brandweer zonder Grenzen

Stichting Britt Helpt

Stichting Broca

Stichting Buru Nyakwere Nederland

Stichting BVA

Stichting Catharina Halkes Fonds

Stichting Child

Stichting Child Support Indonesia

Stichting Child Surgery Vietnam

Stichting Children's Homes Dharan

Stichting CHOICE

Stichting Cizira Botan

Stichting Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen

Stichting Cycling out of Poverty

Stichting Dance4life

Stichting Day for Change

Stichting De Hond Kan De Was Doen

Stichting De Stadshoeve

Stichting De Upside van Down

Stichting Defence for Children International

Stichting Dierenambulance Amersfoort

Stichting Dierenambulance Gooi en Vechtstreek

Stichting Dierenlot

Stichting Dierenweide Marnixplantsoen

Stichting DOEN

Stichting Don Bosco Kinderfonds

Stichting Dorcas Aid International

Stichting Downsyndroom

Stichting Dream4Kids

Stichting Dutch American Police Department

Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat

Stichting e-Learning for Kids

Stichting EducAIDed

Stichting En Classe

Stichting Eritrea Hagez

Stichting Ezelsociëteit

Stichting Félice

Stichting FloJa Malawi

Stichting Free a Girl

Stichting Friends for Life

Stichting Gaandeweg

Stichting Gave

Stichting Gilles de la Tourette

Stichting Gipsy Mission

Stichting Haarwensen

Stichting Halin

Stichting Happy Watoto

Stichting Harambee Holland

Stichting Hart op Weg

Stichting Hart op weg

Stichting Hartekind

Stichting HELP

Stichting Help Ghana

Stichting Solidaridad

Solidaridad

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Goede doelen online opzeggen

Ben je lid van één of meerdere goede doelen en wil je deze graag opzeggen? 132Opzeggen.nl helpt je daar graag bij. Aan de hand van onze unieke opzegservice kun je jouw maandelijkse bijdrage snel en eenvoudig stopzetten. In Nederland zijn er veel goede doelen die je kunt steunen door maandelijks een financiële bijdrage te leveren. Na jouw toestemming wordt er middels een doorlopende automatische incasso elke maand een bepaald bedrag van je rekening afgeschreven.

Als donateur van een goed doel heb je vaak een aantal privileges. Zo kan het zijn dat je op maandelijkse basis een magazine ontvangt, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van het goede doel. Een aantal voorbeelden van goede doelen in Nederland zijn Amnesty International, Stichting Wakker Dier of Artsen Zonder Grenzen. Toch zijn er veel mensen die hun donateurschap voor goede doelen op willen zeggen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je jouw goede doel op een andere manier wilt steunen, of omdat je financieel niet (meer) bij machte bent om maandelijks een bedrag te kunnen missen. Hoewel het steunen van een goed doel vaak al voor een klein bedrag per maand mogelijk is, kan dit bedrag op jaarbasis behoorlijk oplopen. Ben je lid van een goed doel en wil je dit beëindigen? Bij 123Opzeggen.nl doen we dat graag voor je. Door gebruik te maken door onze unieke opzegbrief voor goede doelen regel je het snel én eenvoudig.

Hoe kun je snel een goed doel opzeggen?

Of je nu donateur bent van het Wereld Natuur Fonds, Stichting ALS of een ander goed doel, opzeggen blijkt altijd een tikkeltje lastiger dan je van tevoren dacht. De gestelde voorwaarden aan een opzegging worden vaak handig weggewerkt binnen de website van het goede doel. Dit betekent dat je een behoorlijke zoektocht moet verrichten naar de juiste gegevens.

Dit kost je niet alleen veel tijd en energie, maar ook behoorlijk wat administratief werk. Daarnaast moet een opzegbrief voor goede doelen ook aan bepaalde regels voldoen. In veel gevallen wordt de beëindiging van jouw lidmaatschap niet eens in behandeling genomen als de gegevens incompleet blijken te zijn. Hierbij kun je denken aan informatie zoals een klantnummer of abonneenummer.

Maar hoe kun je dan wel snel en eenvoudig een goed doel opzeggen? Door gebruik te maken van de online opzegservice van 123Opzeggen.nl nemen we je een hoop zorgen uit handen. We beschikken namelijk niet alleen over de juiste adresgegevens van de goede doelen die je op wilt zeggen, maar ook over een correcte opzegbrief. Deze bevat alle informatie die nodig is om jouw donateurschap per direct te beëindigen. Op deze manier bespaar jij je maandelijks behoorlijk wat geld.

Gratis opzeggen met 123opzeggen.nl

Als je donateur bent van een goed doel, kan een beëindiging daarvan best een lastige keuze zijn. Dit komt omdat de marketing van goede doelen vooral is ingespeeld op emoties. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat jij je schuldig voelt als je jouw donatie aan een goed doel wilt gaan beëindigen. Maar is het reëel? Als jij je bedenkt dat je te allen tijde weer kunt besluiten om lid te worden of een vrije donatie te doen, wordt de keuze voor het opzeggen van goede doelen een stuk eenvoudiger. Gratis opzeggen met de opzegbrief van 123Opzeggen.nl is dan een prima oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is jouw goede doel opzoeken in onze lijst, en wij doen de rest. Door het invullen van enkele gegevens wordt de brief gevuld met de juiste informatie. Jij hoeft de brief nu alleen nog maar te printen en te versturen.

Opzeggen goede doelen na overlijden

Als je een donateurschap op een goed doel wilt stopzetten, dan kan dat ook een minder leuke reden hebben. Hierbij kun je denken aan het opzeggen van goede doelen na het overlijden van een dierbaar persoon. Ook in dat geval staat de gratis opzegservice voor goede doelen graag voor je klaar. Het stopzetten van een goed doel na een overlijden is van groot belang. Zo voorkom je namelijk dat de automatische incasso van het goede doel door blijft lopen, terwijl de rekening inmiddels al geblokkeerd of opgeheven is.

Verzendservice 123Opzeggen.nl

Een klein maandbedrag kan dan behoorlijk oplopen als er niet tijdig wordt opgezegd. Daarnaast is het ontvangen van geadresseerde post na iemands overlijden ook erg vervelend. Wil je een goede doelen lidmaatschap opzeggen na een overlijden? Bij 123Opzeggen.nl helpen we je daar graag bij. Onze gratis opzegbrief is eenvoudig in te vullen en te downloaden. Natuurlijk hebben wij deze al voorzien van de juiste gegevens van het goede doel. Als je de opzegging liever volledig aan ons overlaat, kunnen we dat tegen een kleine vergoeding voor je doen. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de opzegging. Het enige wat jou nog rest is het afwachten van de bevestiging van het goede doel.