Wil je niet langer films en series kijken bij With Love? Je kunt je abonnement op de streamingdienst With Love opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

With Love opzeggen

Ben je gek op films en series over liefde en heb je zowel Netflix en Videoland op dat vlak helemaal uitgekeken. Tijd om die horizon een beetje te bevrijden en te genieten van meer films en series boordevol romantiek. De nieuwe streamingdienst With Love doet precies wat de naam doet vermoeden: het bieden van aanbod ‘met liefde’.  

Aanbod With Love

Op With Love vind je heel veel Hallmark films die bekend staan om heerlijke romantische scènes en clichématige verhaallijnen. Hou je van romantiek met het alom bekende happy end, dan ben je bij With Love aan het juiste adres. Je kunt ook genieten van je favoriete actrices. Zo zijn er films te kijken met Sarah Jessica Parker van Sex and the City en Meghan Markle, bekend van de serie Suits en haar huwelijk met Prins Harry. Wat voor romantische films je voorkeur ook hebben, bij With Love kun je je hart ophalen.

Hoe kun je de films op With Love kijken?

Je kunt gebruikmaken van With Love via je computer, tablet en smartphone. Je kunt de app downloaden en daar alle films op kijken, maar je kunt ook je computer met een HDMI-kabel aansluiten aan je televisie of casten met de Chromecast. Door het brede scala aan kijkmogelijkheden is er altijd wel een manier om te genieten van het romantische aanbod.

Gratis proefperiode

Weet je nog niet zeker of With Love iets voor jou is? Dan kun je gebruikmaken van de proefperiode. Je kunt dan 14 dagen gebruikmaken van de streamingdienst. Deze proefperiode is niet helemaal gratis, omdat je namelijk 2 cent moet betalen. Die 2 cent gebruiken ze om je bankrekening te verifiëren. Als de proefperiode van 14 dagen namelijk verlopen is, zal er automatisch geïncasseerd worden.

With Love opzeggen

Is het aanbod van With Love toch iets te zoetsappig voor je of heb je behoefte aan een breder aanbod, dan zou je ook eens kunnen kijken naar New Faith Network of Amazon Prime? Je kunt je abonnement op With Love opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden en kunt versturen naar With Love. Heb je liever dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verstuurd, dan kun je voor onze verzendoptie kiezen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij de streamingdienst terechtkomt en dat ze je abonnement kunnen opzeggen.