Wil je niet langer films kijken met Cinetree? Je kunt je abonnement bij Cinetree opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Cinetree opzeggen

Steeds meer mensen ‘knippen de kabels door’ en verkiezen streamingdiensten boven de kabeltelevisie zoals we die al jaren gewend zijn. Niet zo gek, want bij streamingdiensten, zoals Netflix, Videoland en nu ook Cinetree kun je zelf kiezen wat je kijkt en wanneer en ben je niet afhankelijk van het aanbod op de televisie. Netflix en Videoland zijn al langer populair in Nederland, maar ook Cinetree wint steeds meer terrein, doordat ze je elke maand verblijden met films van ongekende kwaliteit.

Netflix vs. Cinetree

Het verschil tussen marktleider Netflix en Cinetree is dat je bij Netflix zelf kunt kiezen uit een heel breed aanbod. Dit zijn goede en slechte films en series. Cinetree claimt alleen kwalitatief goed aanbod te tonen. Elke maand selecteren ze 15 films die gekozen zijn door een van de experts van Cinetree. Deze experts zijn onder andere: Hanna Verboom, Jeroen van Koningsbrugge, Jelle Brandt Corstius en Halina Reijn. Zij kiezen samen met andere experts de 15 films uit, zodat de abonnees hier elke maand voor een vast bedrag kunnen genieten. Heb je net niet genoeg tijd gehad om alle films te kijken, dan kun je de films een maand later voor een klein prijsje huren. Zo mis je nooit een film.

Aanbod Cinetree

Cinetree probeert films te selecteren die een goed verhaal hebben, entertainen, inspireren en zelfs kunnen activeren. Je ziet zo echt de films die ertoe doen. Het gaat om zowel filmhuisfilms als kaskrakers.

Cinetree opzeggen

Merk je dat Cinetree niets voor jou is en wil je toch weer overstappen naar een andere streamingdienst? Je kunt je abonnement op Cinetree opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. De gegevens die je invult in de velden, worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze gratis kunt downloaden. Heb je liever dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verstuurt, dan kun je kiezen voor onze verzendoptie. Voor een klein bedrag, zorgt 123opzeggen er dan voor dat de opzegbrief bij Cinetree terechtkomt.