Wil je NPO Plus niet langer? Je kunt je abonnement op NPO Plus opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Npo plus opzeggen

In Nederland zijn veel streamingdiensten te vinden. Van Netflix tot Videoland; bijna iedereen heeft wel eentje. NPO Plus is het antwoord van de publieke omroepen en is voor iedereen die reclamevrij van alles NPO-programma's wil genieten. Je krijgt bovendien toegang tot exclusieve films en series, waardoor je nog meer kunt zien van de Nederlandse publieke omroep.

Wat is NPO Plus?

NPO Plus is een aanvulling op het aanbod van de Nederlandse publieke omroep. Je krijgt niet alleen al het uitgezonden aanbod te zien, maar je krijgt ook toegang tot meer dan 70 series, 200 documentaires en 100 films. al dit aanbod kun je eenvoudig streamen naar je televisie. Of het nu gaat om afleveringen van Dreamschool of de Luizenmoeder, maakt hierbij niet uit. Je hebt altijd toegang tot het volledige aanbod en dit wisselt voortdurend. Zo zul je je dus geen moment vervelend met de betaalde versie van NPO Plus. Voor de echte liefhebber van NPO-programma's dus!

Wat is het verschil tussen NPO Plus en NPO Start?

NPO start is voortgevloeid uit het oude uitzending gemist. Hier kon men vroeger alle gemiste programma's van NPO terugzien, maar dit was toe aan een opfrissen. Daardoor is NPO start/plus ontstaan. De NPO wilde graag een eigen streamingdienst aanbieden aan de Nederlandse consumenten en door de toevoeging van NPO Plus, kan dit. Hoef jij al dat extra aanbod niet, dan kun je je NPO start account houden en niet upgraden naar NPO Plus. Dan betaal je helemaal niet, aangezien NPO Start de gratis versie is. Je kunt dan eenvoudig al je favoriete programma's terugkijken, zonder reclame (tenzij je live-tv kijkt).

Wat kost NPO Plus?

Voor het gebruik van NPO Plus betaal je maandelijks € 2,95. Je krijgt dan toegang tot alle films en series. Wil je liever niet maandelijks betalen, dan kun je kiezen voor de gratis versie. Met NPO start kun je dan alle NPO-programma's terugkijken. Twijfel je nog? NPO Plus kun je een maand gratis proberen, voordat je vast zit aan een abonnement.

NPO Plus opzeggen

Is NPO Plus toch niet helemaal wat je er vooraf van verwacht had? Jammer! Gelukkig is NPO Plus opzeggen heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je kunt je abonnement op NPO Plus opzeggen door je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Deze gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna deze klaar is voor verzending naar NPO Plus. Je kunt dit zelf regelen door de brief naar het adres bovenaan de brief te sturen, maar 123opzeggen kan dit ook voor je regelen. Kies in dat geval voor de verzendoptie en voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij NPO Plus terechtkomt. Zij zullen er vervolgens voor zorgen dat ze jouw abonnement op NPO plus opzeggen.

Nog een abonnement stopzetten?

Nu je gemerkt hebt dat NPO Plus opzeggen zo makkelijk ging, wil je misschien wel meer abonnementen stopzetten. Ook dit kan! Vul in de zoekbalk bovenaan deze pagina de naam van het bedrijf in waarvan je abonnement wilt stopzetten. Wij vullen alvast wat gegevens voor je in, zodat opzeggen nóg sneller gaat!