Wil je niet langer sporten bij 040Fit? Je kunt je abonnement bij 040Fit opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

040Fit opzeggen

Twijfel je of fitness wel de sport voor jou is? Ben je niet langer gemotiveerd en overweeg je om je abonnement op te zeggen? Je bent niet de enige. Fitness vergt enorm veel discipline en je doet het in de meeste gevallen alleen. Dit kan snel saai worden en als je de sport toch al niet zo leuk vond, dan trekt dit je snel over de streep om iets anders te proberen. Wil jij graag een andere sport beoefenen of een kijkje nemen bij een andere sportschool, maar heb je nog een abonnement bij 040Fit lopen? Je kunt je abonnement bij 040-fit opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Zo kun jij snel iets nieuws proberen of eens een kijkje nemen bij Basic-Fit of BigGym!

Soorten abonnementen 040FIT

Bij 040FIT heb je verschillende abonnementen en het is belangrijk dat je weet welk abonnement je destijds hebt afgesloten, zodat je weet wat je straks allemaal mist. Je kunt bij de sportschool kiezen voor drie abonnementsvormen. De eerste is het FIT abonnement. Hiermee kun je 12 maanden lang sporten in de sportschool en groepslessen volgen. Bovendien kun je ook altijd even een kopje koffie of thee pakken en een trainingsschema vragen. Dit abonnement is ook aan te vragen als FLEX. Je kunt dan op elke maand opzeggen en zit niet vast aan een jaarcontract.  

Wil je hiernaast ook nog gebruikmaken van de egym, dan kun je kiezen voor het PREMIUM abonnement. Hiermee kun je 2 keer per week gebruikmaken van deze fitnesscirkel onder begeleiding. Dit abonnement is vooral geschikt voor mensen die nog niet eerder gefitnest hebben en graag een beetje extra begeleiding willen.

Opzegtermijn 040FIT abonnement

Wil je geen ander abonnement en wil je je abonnement liever helemaal opzeggen? Natuurlijk kan dat, maar je moet wel even rekening houden met de geldende opzegtermijn. Heb je een FLEX abonnement, dan is dit standaard één kalendermaand. Heb je echter een FIT of Premium abonnement, dan moet je minimaal één jaar lid geweest zijn, voordat je mag opzeggen. Na dit eerste jaar, kun je je abonnement net als bij een FLEX abonnement elke maand opzeggen.

040FIT opzeggen via 123opzeggen

Opzeggen hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. Zodra je weet met welke opzegtermijn je rekening moet houden, kun je eenvoudig gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Het maakt hierbij niet uit of je bij 040Fit Best of bij 040Fit Heeze sport. Elke 040Fit vestiging kun je eenvoudig opzeggen via 123opzeggen. We leggen je uit hoe het werkt.

Allereerst selecteer je de vestiging waar je altijd sport in het menu. Wij zoeken nu de juiste opzegbrief voor je en dan hoef jij alleen nog maar de gevraagde gegevens in te vullen in de vakken. De brief is daarna klaar voor verzending. Je kunt ‘m nu gratis downloaden als pdf-bestand en zelf versturen of brengen naar de vestiging, maar je kunt dit ook aan 123opzeggen overlaten. In dat geval zorgen wij er voor een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat jouw abonnement opgezegd wordt. Dat scheelt jou een hoop moeite en zo kun jij snel weer een andere sport proberen!