vrouw in sportschool op telefoon

Sportschoolbezoekers struikelen over spelling: is het abonnement of abbonnement?

  • auteur Madelon
  • Laatst geüpdatet:

In de wereld van sportschoolsessies en gezonde gewoonten, is er één woord dat regelmatig wat verwarring veroorzaakt: "abonnement." Want over de spelling van dit woord lijken sportschoolbezoekers het maar niet eens te worden. Dus, voordat je je volgende set gewichten optilt, laten we samen even stilstaan bij de juiste spelling van "abonnement" en ervoor zorgen dat je schrijfsessies net zo soepel verlopen als je workout!

Inhoudsopgave

    Hoe schrijf je abonnement?

    Het woord abonnement behoort tot de meest voorkomende spelfouten in Nederland. Veel mensen schrijven het woord namelijk als "abbonnement" met een extra "b". Ook wordt het woord vaak afgekort met "abbo" en dat zorgt natuurlijk voor verwarring. Om voor eens en voor altijd van korte metten te maken met deze taalfout: je schrijft het woord met één b: abonnement. 

    Taalfouten bij sportschoolbezoekers

    Met name Basic Fit en Sportcity bezoekers lijken nog wel eens moeite te hebben met spelling. In de afgelopen maand werd maar liefst 700 keer gezocht naar 'Basic Fit abbonnement' en 900 keer naar 'Sportcity abbonnement'. Wellicht is het voor hen beter om zich te concentreren op hun fitnessroutine en het toetsenbord even met rust te laten. 

    Jongeman zit in de sportschool even op zijn telefoon tussen het sporten door.

    Sportschool abonnement opzeggen

    Wil je toch meer tijd besteden aan je spelling en minder tijd besteden in de gym? Of stap je liever over op een abonnement bij een andere sportschool? Wat je reden ook is, je Basic Fit abonnement of Sportcity abonnement opzeggen doe je eenvoudig met 123opzeggen. Naast je Basic Fit en Sportcity, kun je bij ons ook terecht voor het opzeggen van andere sportabonnementen zoals David LloydBigGym en meer!

    Basic Fit abonnement en Sportcity abonnement opzeggen met onze opzegbrief

    Bij 123opzeggen willen we je Basic Fit abonnement en Sportcity abonnement opzeggen zo simpel mogelijk maken. Geen eindeloos papierwerk, ingewikkelde telefoongesprekken of oneindige zoektochten naar de juiste methode. Daarom bieden we een gratis opzegbrief voor Basic Fit abonnement en Sportcity abonnement aan, die je binnen enkele minuten kunt invullen. 

    Sportschoolabonnement opzeggen met de verzenddienst

    Geen zin om zelf naar de brievenbus te gaan? Daar hebben we bij 123opzeggen iets op gevonden! Laat ons het werk doen en kies voor onze verzenddienst. We zorgen ervoor dat de brief op de juiste mat valt, zodat jij alleen maar hoeft te wachten op de bevestiging. Makkelijker kunnen we je Basic Fit abonnement of Sportcity abonnement opzeggen, niet voor je maken!

    Lees ook: Dit zijn de bekendste sportscholen in Nederland; zo zeg je je abonnement op!

    Sportschool abonnement opzeggen en meer

    Een sportschool abonnement opzeggen is slechts één van de vele diensten die je kunt opzeggen bij 123opzeggen. Of je nu je streamingdienst wil opzeggen, lid bent van een datingsite, of meespeelt in diverse loterijen; je bent hier aan het juiste adres. Je abonnement opzeggen en meer doe je dus met 123opzeggen. Jouw opzegging, onze missie.

    Landschap
    Golf