Wil je jouw fietsabonnement stopzetten? Je kunt abofiets opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Abofiets opzeggen

Abofiets biedt een betaalbaar fietsabonnement aan. Net als bij Swapfiets kun je op abonnementsbasis gebruik maken van een fiets. Het grote verschil: een abofiets hoef je niet te delen. Je hebt de fiets dus helemaal voor jezelf. Schade of een defect? Dan wordt dat zo snel mogelijk gerepareerd of krijg je een vervangende fiets. Abofiets is momenteel beschikbaar in Amsterdam, Amstelveen, Diemen en Utrecht.

Fiets abonnement

Je gloednieuwe abofiets wordt na bestelling binnen 12 uur gratis thuisbezorgd. Voor 16 euro per maand heb je een abofiets, inclusief pechhulp. Dat betekent gratis reparatie, vervanging en onderhoud. Als je fiets kapot gaat, wordt die zo snel mogelijk opgehaald en gerepareerd of vervangen. In dit geval parkeer je je fiets op dubbel slot en geef je je locatie door. Abofiets zorgt er vervolgens voor dat jouw gerepareerd fiets of een vervangend model zo snel mogelijk weer op dezelfde plek staat.

De fiets

Abofiets heeft één model fiets, te herkennen aan de typische felgroene banden. De Cargo heeft 28 inch dubbele wand velgen met antilekbanden, waardoor je niet bang hoeft te zijn om ze lek te rijden. Het frame is robuust en lichtgewicht. De fiets is voor en achter uitgerust met ledverlichting en standaard zit er een ringslot en kettingslot op. Zo is het risico op diefstal erg klein. Wordt je fiets toch gestolen? Dan zorgt abofiets allereerst dat je snel weer kunt fietsen door je een nieuwe te leveren. Daarna lever je de oude sleutel in, betaal 99 euro aan eigen risico en doe je aangifte van diefstal.

Abofiets opzeggen

Een abonnement op een abofiets sluit je voor minimaal een maand af. Daarna wordt het telkens stilzwijgend verlengd met een maand. Voor het stopzetten geldt geen opzegtermijn. Je zit dus niet vast aan het abonnement en kunt opzeggen wanneer je wilt. Zodra je opzegt, wordt je fiets weer opgehaald door abofiets. Nu opzeggen? Vul hierboven een aantal gegevens in, zodat je opzegbrief kan worden opgesteld. Die kun je helemaal gratis downloaden. Het enige dat je dan nog moet doen, is de brief printen, er een envelop met postzegel omheen doen en naar de brievenbus lopen.

Verzenden via 123opzeggen

Geen postzegels in huis? Of gewoon geen zin om jouw opzegbrief zelf op de post te doen? Dan kunnen wij dat ook voor je doen. Voor een klein bedrag nemen we dit graag voor je over. Kies voor een verzendoptie, dan regelen wij voor je dat jouw opzegging zo snel mogelijk bij abofiets binnenkomt. Als ze alles hebben verwerkt, krijg je daar per brief op mail bericht van.