Energiedirect opzeggen

5 / 5 (6 beoordelingen)

Heb je een contract bij Energiedirect, maar wil je graag overstappen naar een andere energieleverancier? Je kunt Energiedirect opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresEnergiedirect
t.a.v. Ledenadministratie Energiedirect.nl
Adres bedrijf
5201 AT Den Bosch

, 26-09-2020

Betreft: Energiedirect opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Verhuisdatum-overdracht:
Leveringsadres:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

6 Beoordelingen Energiedirect

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Verhuizing

Geen intresse

Verhuizing

verhuizing

Energiedirect opzeggen

Energiedirect is een van de snelst groeiende energieleveranciers in Nederland. Ze staan nu zelfs in de top 5 van grootste energieleveranciers van Nederland. Sinds de liberalisering van de energiemarkt zijn de kansen voor deze nieuwe spelers gegroeid en daar maken ze goed gebruik van. Net als NLE, Oxxio en Greenchoice probeert Energiedirect de Nederlandse huishoudens te overtuigen dat hun bedrijf beter is dan dat van de reuzen, zoals: Nuon, Essent en Eneco. Heb jij een contract bij Energiedirect, maar wil je toch liever een andere leverancier kiezen? Je kunt je contract na de normale looptijd eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Goedkope energie

Energiedirect zet zich vooral in voor de portemonnee van de consument. Ze willen energie en gas leveren voor een betaalbare prijs. Gelukkig hoef je door deze prijs niet in te leveren op het gebied van duurzaamheid. Energiedirect wil namelijk dat iedereen kan profiteren van groene stroom en dat dat geen keuze hoeft te zijn. Daarom krijgt bij Energiedirect iedereen standaard groene stroom, zonder dat hier meer voor betaald hoeft te worden.

Apps van Energiedirect

Natuurlijk kun je nog extra besparen als je zelf ook let op hoeveel energie je verbruikt. Om je daarbij te helpen heeft Energiedirect de Regelneef app ontwikkeld. Deze app houdt bij wat je elke maand verbruikt aan gas en stroom, zodat je hier zelf handig op kunt inspelen en je zo nooit te veel betaald voor je gas en licht. Je kunt in deze app ook eenvoudig je termijnbedrag wijzigen als deze niet toereikend is voor je verbruik. Zo voorkom je dat je moet bijbetalen op je jaarrekening. Ook kun je in de app gelijk contact krijgen met een medewerker van Energiedirect, zodat je snel antwoord krijgt op je brandende vragen.

Een andere app die Energiedirect haar klanten biedt, is de Tanky app. Dankzij deze app kun je met korting tanken bij geselecteerde tankstations. Je kunt in een app eenvoudig aangeven welke brandstof je wilt tanken en bij welke pomp. De app maakt dan verbinding met het tankstation en jij krijgt dan een aangepast tarief. Zo betaal je gelijk minder voor je benzine.

Energiedirect en PSV

Energiedirect draagt voetbalclub PSV een warm hard toe. Drie jaar lang was de energieleverancier de trotse hoofdsponsor en nu zet de sponsor zich nog steeds in als rug sponsor. Door leuke acties te organiseren en elk jaar de PSV Kersttrui te ontwerpen, dragen veel PSV-supporters de leverancier een warm hart toe.  Je kunt als supporter zelfs exclusieve PSV extra’s krijgen als je PSV Energie afsluit. Bij het afsluiten van een PSV Energie contract krijg je gratis FANstore tegoed van maximaal 100 euro. Daar gaat het hart van menig PSV-supporter harder van kloppen.

Energiedirect opzeggen

Heb je op dit moment een contract lopen bij Energiedirect, maar wil je het contract toch beëindigen en overstappen naar een andere energieleverancier? Dat kan en is niet lastig te regelen. Na afloop van de eerste contractperiode (1 of 2 jaar) kun je elke maand je contract opzeggen. Dit regel je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je de opzegbrief gratis kunt downloaden. Je kunt er dan voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Energiedirect, maar je kunt dit ook overlaten aan 123opzeggen. Voor een kleine vergoeding zorgt 123opzeggen er dan voor dat de opzegbrief bij Energiedirect terechtkomt. Zij zullen de opzegging voor je verwerken, zodat je kunt overstappen.