Energiedirect opzeggen

5 / 5 (5 beoordelingen)

Wil je het contract van Energiedirect opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Energiedirect als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresEnergiedirect
t.a.v. Ledenadministratie Energiedirect.nl
Adres bedrijf
5201 AT Den Bosch

, 30-03-2020

Betreft: Energiedirect opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Verhuisdatum-overdracht:
Leveringsadres:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

5 Beoordelingen Energiedirect

Schrijf een beoordeling over Energiedirect

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen intresse

Verhuizing

verhuizing

Energiedirect.nl opzeggen is het makkelijkst met 123Opzeggen.nl

Bij Energiedirect.nl geloven ze dat energie eenvoudig en voordelig kan en daar zetten ze zich vanaf 2002 iedere dag voor in. Zo kun je met de app Regelneef alles op energiegebied regelen en inzien, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien krijg je ook korting met de Tankey app. Je bespaart 5 cent op iedere liter brandstof en dat kan flink in de papieren lopen als je veel rijdt.

Energiedirect wil graag duurzame stroom leveren en daarom rekenen ze geen extra kosten voor de groene stroom. Iedereen krijgt dit standaard voor een – in hun ogen – lage prijs. Tevens kun je gebruikmaken van handige acties die energiebesparing mogelijk maken. Zo kun je zonnepanelen op je dak laten plaatsen, zodat je zelf op een duurzame wijze energie kunt opwekken. De energie die je terug levert aan het net hoef je minder te betalen aan energiedirect.nl en dat scheelt weer in de kosten. Je kunt er ook voor kiezen om je huis te laten isoleren. Binnen 4 jaar zou je je investering dan al terugverdient hebben, omdat je minder energie verbruikt. Dat is handig!

Energiedirect opzeggen

Toch kan het zijn dat je wilt overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Het is wijs om elk jaar rond te kijken naar de goedkoopste leverancier en te beslissen of je wilt overstappen. Soms kan het waardevol zijn om te kiezen voor een ander, zoals Greenchoice, Eneco of Essent. Ondanks dat energiedirect claimt een goede prijs te leveren, hoeft dit in de praktijk niet zo te zijn. Kijk dus altijd goed rond naar een voor jou interessante deal. Als je die inderdaad hebt gevonden, kun je ervoor kiezen om energiedirect.nl op te zeggen door middel van de handige gratis opzegservice van 123opzeggen. Dit scheelt jou een hoop moeite en dat is natuurlijk wel zo handig!

De gratis opzegservice is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft hierboven alleen de benodigde gegevens in te vullen, die vervolgens gelijk in de opzegbrief geladen worden. De opzegbrief voldoet hierdoor aan alle wettelijk gestelde eisen en je kunt de brief gelijk kosteloos downloaden, printen en versturen naar energiedirect. Wij hebben het adres alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet zelf hoeft op te zoeken. Dat is handig!

Verzendservice 123opzeggen

Bij 123opzeggen.nl snappen we als geen ander dat opzeggen vanachter je computer de makkelijkste en comfortabelste manier is om je abonnement op te zeggen. Daarom bieden we ook onze verzendservice. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief bij energiedirect op de mat valt en jij je geen zorgen hoeft te maken. Energiedirect zal de brief in behandeling nemen en zodra deze verwerkt is, krijg jij een brief thuisgestuurd. Dit kan per post zijn of per mail. Zodra die opzegging binnen is, weet je dat je abonnement inderdaad stopgezet wordt. Bij 123opzeggen.nl weet je dus altijd waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.