Heb jij een contract bij Energiedirect, maar wil je graag overstappen naar een andere energieleverancier? Je kunt Energiedirect opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Energiedirect opzeggen

Energiedirect is één van de snelst groeiende energieleveranciers in Nederland. Het bedrijf mag zich zelfs onder de grotere energieleveranciers van Nederland scharen. Sinds de liberalisering van de energiemarkt zijn de kansen voor deze nieuwe spelers gegroeid, en daar wordt optimaal gebruik van gemaakt. Net als NLE, Oxxio en Greenchoice probeert Energiedirect de Nederlandse huishoudens te overtuigen dat hun bedrijf beter is dan dat van reuzen zoals: Vattenfal, Essent en Eneco. Wil jij je contract bij Energiedirect opzeggen, omdat je wilt overstappen naar een andere leverancier? Je kunt je contract na de normale looptijd eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Goedkope energie

Energiedirect zet zich vooral in voor de portemonnee van de consument, door energie en gas te leveren voor een betaalbare prijs. Gelukkig hoef je door deze prijs niet in te leveren op het gebied van duurzaamheid. Energiedirect wil namelijk dat iedereen kan profiteren van groene stroom en dat dat geen keuze hoeft te zijn. Daarom krijgt bij Energiedirect iedereen standaard groene stroom, zonder dat je hier meer voor hoeft te betalen.

Apps van Energiedirect

Natuurlijk kun je nog extra besparen als je zelf ook let op hoeveel energie je verbruikt. Om je daarbij te helpen, heeft Energiedirect de Regelneef-app ontwikkeld. Deze app houdt bij wat je elke maand verbruikt aan gas en stroom, zodat je hier zelf handig op kunt inspelen en zo nooit te veel betaalt voor gas en licht. Je kunt in deze app ook eenvoudig je termijnbedrag wijzigen als deze niet toereikend is voor je verbruik. Zo voorkom je dat je moet bijbetalen op je jaarrekening. Ook kun je in de app gelijk contact krijgen met een medewerker van Energiedirect, zodat je snel antwoord krijgt op je brandende vragen.

Een andere app die Energiedirect haar klanten biedt, is de Tanky-app. Dankzij deze app kun je met korting tanken bij geselecteerde tankstations. Je kunt in een app eenvoudig aangeven welke brandstof je wilt tanken en bij welke pomp. De app maakt dan verbinding met het tankstation en jij krijgt dan een aangepast tarief. Zo betaal je gelijk minder voor je benzine.

Energiedirect en PSV

Energiedirect draagt voetbalclub PSV een warm hart toe. Drie jaar lang was de energieleverancier de trotse hoofdsponsor en nu zet het bedrijf zich nog steeds in als rugsponsor. Door leuke acties te organiseren en elk jaar de PSV Kersttrui te ontwerpen, voelen veel supporters van de Brabantse club nog een verbondenheid met de leverancier. Je kunt als supporter zelfs exclusieve extra’s krijgen als je PSV Energie afsluit. Bij het afsluiten van een dit contract krijg je gratis FANstore-tegoed van maximaal 100 euro. Daar gaat het hart van menig PSV-supporter harder van kloppen.

Energiedirect opzeggen

Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier, moet dat eenvoudig en snel kunnen. Ben jij op dit moment klant van Energiedirect, maar wil je het contract toch liever beëindigen? Dat kan, en het is niet moeilijk om dit te regelen. Na afloop van de eerste contractperiode (1 of 2 jaar) kun je iedere maand je contract opzeggen. Dit regel je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Je zult zien dat die gegevens automatisch in de brief worden verwerkt. Alle overige informatie die benodigd is voor de opzegging, zoals het adres van Energiedirect, hebben wij er al in gezet. Is jouw opzegbrief klaar? Dan kun ‘m gratis downloaden en zelf op de post doen.

Verzendservice van 123opzeggen

Je kunt er dus voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Energiedirect. In dat geval ben je alleen de kosten van een envelop en postzegel kwijt, en de tijd die het kost om het te versturen. Maar je kunt dit allemaal ook aan 123opzeggen overlaten. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er namelijk voor dat de opzegbrief bij Energiedirect terechtkomt. Zo kun je met een paar kliks eenvoudig jouw contract bij Energiedirect opzeggen. Zodra de opzegging is verwerkt, krijg je daar via de post een bevestiging van, zodat je kunt gaan overstappen van leverancier