Ourtime opzeggen: zo zet je je lidmaatschap stop

Ourtime opzeggen: zo zet je je lidmaatschap stop

Wanneer je iets ouder bent, is het vinden van een levenspartner niet zo makkelijk meer. Je komt minder mensen tegen en hoe weet je zeker dat die ene leuke man of vrouw ook echt single is? Op datingsites zie je veel mensen die in de leeftijd 30 tot 40 zitten, maar dat is stiekem een beetje jong. Hoe vind je die fitte senior die nog volop in het leven staat en de leuke (en minder leuke) momenten graag wil delen met jou? Via Ourtime van Lexa! Deze datingsite is speciaal opricht om de singles van boven de 50 te helpen bij het vinden van een leuke date, vlam of wellicht zelfs soulmate. Wanneer je erin geslaagd bent om een date te vinden, kun je Ourtime opzeggen en dat kan gelukkig heel makkelijk!

Ourtime ervaringen

Voordat je begint aan een datingavontuur, is het natuurlijk belangrijk dat je zeker weet dat Ourtime de plek voor jou is. Je kijkt naar de betrouwbaarheid van Ourtime, de gebruikers én natuurlijk de ervaringen van anderen. Om je vooraf goed te informeren ga je daarom op zoek naar mensen die Ourtime al eens geprobeerd hebben en er misschien al wel wat van vinden. 123opzeggen vraagt mensen die hun abonnement bij de datingsite opzeggen altijd om een review te schrijven. Zo zien andere gebruikers of Ourtime echt werkt en of ze het ook wel willen proberen.

Een kleine greep uit onze beoordelingen:

M uit Rotterdam: “Dit is voor mij niet de manier omdat er weinig reacties op mijn schrijven komt.”

A uit Enschede: “Relatie gevonden!”

F uit Leiden: “Ik ben nog niet toe aan daten”

Meer lezen? Kijk dan snel op de opzegpagina van Ourtime.

Hoe veilig is Ourtime?

Online dating kan best spannend zijn en je wilt natuurlijk wel zeker weten dat de website waar je je gegevens op achterlaat, verantwoord met die gegevens omgaat. Logisch, daarom zochten wij even voor je uit of Ourtime hier ook goed mee omgaat en het antwoord is: ja. Ourtime probeert jouw veiligheid goed te garanderen. Dat doen ze als volgt:

  • Https-verbinding. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar kortgezegd betekent het dat alle gegevens die je verstuurt, altijd versleuteld zijn. Zo kan niemand er zonder slag of stoot bij.
  • Profielencontrole. De medewerkers van Ourtime controleren elk profiel op echtheid, zodat je niet te maken krijgt met chatbots die je willen oplichten.
  • Lexa. Ourtime maakt onderdeel uit van het grote Lexa datingnetwerk. Dit is een fijn idee, omdat dit bedrijf al eens bewezen heeft dat ze de zaken goed op orde hebben.

Ourtime kosten

Niet geheel onbelangrijk zijn ook de kosten voor Ourtime. Je wilt graag daten, maar het moet niet handenvol geld kosten, toch? In eerste instantie kost het aanmelden bij Ourtime niets. Je kunt gratis een profiel aanmaken en rondneuzen tussen de profielen van anderen. Het enige wat je dan alleen niet kunt, is het reageren op profielen van anderen, en als je serieus op zoek bent naar een date, is dat natuurlijk wel wat je wilt! Voor een vast bedrag van € 24,99 kun je onbeperkt reageren op alle beschikbare singles. Vind je dit toch een beetje te duur? Dan kun je dit maandelijkse bedrag verlagen tot maar € 9,99. Je zult je dan alleen wel moeten vastleggen voor een langere periode. Je kunt dan niet tussentijds opzeggen. Voor je beeldvorming nog eventjes alle kosten op een rij:

Abonnementsduur

Prijs per maand

Totaalprijs

1 maand

€ 24,99

€ 24,99

3 maanden

€ 16,99

€ 50,97

6 maanden

€ 9,99

€ 59,94

 

Ourtime opzeggen

Je kunt je abonnement bij Ourtime op twee verschillende manieren opzeggen. Opzeggen via de website zelf wordt voor velen toch als lastig bestempeld en daarom kun je ook opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Om je zelf de keuze te laten maken, laten we je graag zien hoe je kunt opzeggen via de website.

Opzeggen via je profiel

De eerste mogelijkheid om Ourtime op te zeggen is binnen je profiel. Je doet dit door op je profielfoto te klikken en dan naar ‘mijn account’ te gaan. Daar zie je de mogelijkheid voor ‘mijn account opschorten' aan de linkerkant van de pagina onder ‘support’. Je kunt er nu voor kiezen om je account alleen op te schorten of volledig te verwijderen. Kies je voor de eerste optie, dan blijft je account wel bestaan maar is ‘ie niet meer zichtbaar voor andere gebruikers. Wil je in de toekomst ook geen gebruik meer maken van je account, dan is verwijderen misschien een betere optie. Deze optie vind je onderaan het scherm. Je vult tot slot je e-mailadres en wachtwoord in om de opzegging definitief te maken en je profiel is weg!

Ourtime opzeggen via 123opzeggen

Klinkt dit allemaal wat tijdrovend en lastig, dan kun je ook kiezen voor Ourtime opzeggen via 123opzeggen. Dit is eenvoudig en in 1 minuut geregeld. Je hebt geen inloggegevens nodig, dus als je je wachtwoord toevallig niet meer weet of als die ergens verborgen ligt in een kluis, dan maakt dit niets uit. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief.

Deze gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • IBAN

Je kunt er nu voor kiezen om de opzegbrief zelf naar Ourtime te versturen door de brief gratis te downloaden en te versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Maar, om het je nog makkelijker te maken, kun je de verzending ook aan 123opzeggen overlaten. Voor slecht € 3,95 zorgen wij dat de opzegging in de juiste handen terechtkomt en dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat je opzegging bij Ourtime juist verwerkt wordt. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staat de klantenservice van 123opzeggen alle werkdagen voor je klaar om je te helpen.

Landschap
Golf