De Goodiebox opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% Opzeggarantie kunnen wij je garanderen dat Goodiebox je abonnement altijd correct opzegt als je opzegt via 123opzeggen. 

Goodiebox opzeggen

Goodiebox is een Deens concept waarbij vrouwen iedere maand een doos vol beautyproducten ontvangen. Het is de HelloFresh of Marley Spoon van de beautyproducten! Elke maand weer krijgen abonnees in deze box vijf tot zeven ‘goodies’ thuis gestuurd. De inhoud verschilt elke keer weer. Het ene moment krijg je heerlijke crèmes en een lippenstift en de andere keer krijg je weer haarverzorging en een foundation. De Goodiebox wordt afgestemd op jou persoonlijke profiel. Je vult daar in wat je oog-, huid- en haarkleur is, waardoor je producten krijgt die bij jou passen.

Abonnementen Goodiebox

De Goodiebox kost 19,95 per maand. Het gaat hier om een doorlopend abonnement, wat inhoudt dat je iedere maand weer een Goodiebox ontvangt totdat je weer opzegt. Er zal altijd een nieuwe volgen als je niet op tijd opzegt. Als je niet tevreden bent over de box, kun je die wel altijd retour zenden. Zo loop je dus niet het risico dat je vast zit aan een box voor producten die absoluut niet bij jou passen. Wil je liever niet aan een abonnement vastzitten, maar vind je zo’n Goodiebox wel erg leuk? Je kunt in de webshop van Goodiebox ook boxen los bestellen. Hou er wel rekening mee dat je dan al wel weet wat je krijgt, omdat de inhoud te zien is bij de box. Hou er ook rekening mee dat de boxen dan iets duurder zijn dan wanneer je ze in een abonnement krijgt.

Limited Edition

Kun je geen genoeg krijgen van Goodiebox en zou je het liefst nog meer boxen thuis op de mat ontvangen? Begrijpelijk! Om tegemoet te komen aan die wens, maken de makers eens in de zoveel tijd een Limited Edition box. In deze box zitten exclusieve producten of member favorites. De boxen zijn een beetje duurder dan de normale versie, maar je ontvangt in ruil daarvoor wel producten met een hogere waarde. Deze boxen zijn los te bestellen in de Goodieshop.

Gratis Goodies

De producten die in de Goodiebox zitten, kun je ook iedere maand ook voorzien van een beoordeling. Met die beoordelingen verdien je elke keer 10 Goodiepoints. Het leuke aan die punten is dat je bij 338 punten een gratis Goodiebox krijgt. Dat scheelt weer in de kosten en dat is natuurlijk fantastisch. Gratis goodies zijn altijd beter!

Als je in een vrijgevige bui bent, kun je er ook voor kiezen om de Goodiebox cadeau te doen. Je kunt iemand 3,6 of 12 maanden lang verrassen met een box. Na deze periode stopt het cadeau automatisch. Je zit dus niet vast aan een Goodiebox abonnement als je ‘m cadeau doet. Je kunt alleen geen Goodiepoints verdienen met een cadeaukaart. Als je geen volledige box cadeau wilt doen, kun je er ook voor kiezen om iemand een kortingscode toe te sturen. Als diegene dan een goodiebox besteld via jou, krijg jij 100 Goodiepoints cadeau! Zo kun jij sparen voor een gratis Goodiebox en krijgt een vriendin korting op haar eerste Goodiebox. Win-win!

Goodiebox opzeggen

Goodiebox wil alles zo transparant mogelijk houden. Ze vinden daarom ook niet dat je voor een bepaalde termijn aan een abonnement moet vastzitten. Dit bekent dat je iedere maand kunt opzeggen en je dan de volgende Goodiebox niet meer ontvangt. Bij 123opzeggen willen we je graag helpen om dit proces nóg makkelijker te maken voor je. Zo kun je gebruikmaken van onze handige opzegservice waarbij je eenvoudig een unieke opzegbrief maakt. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna die automatisch in de brief geladen worden. De brief kun je daarna gratis downloaden. Voor het verzenden heb je enkel een postzegel nodig.

Bij 123opzeggen weten we dat niet iedereen tegenwoordig meer postzegels op de plank heeft liggen. Er wordt in dit digitale tijdperk immers steeds minder post verstuurd. Om je daarom een handje te helpen, bieden we een handige verzendservice aan. Jij hebt geen postzegel nodig om de brief te verzenden, daar zorgen wij voor! Wij vragen voor deze service een kleine vergoeding, maar het scheelt jou een hoop gedoe. Je hoeft nu niet meer naar de brievenbus, maar kunt Goodiebox opzeggen vanachter je computer. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij Goodiebox op de mat valt. Zodra zij de brief verwerkt hebben, zullen ze jou een bevestiging sturen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wanneer je je laatste box zult ontvangen. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!