FNV Bondgenoten - overig of niet meer werkzaam opzeggen

5 / 5 (641 beoordelingen)

Wil je het lidmaatschap van FNV opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar FNV als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


FNV
t.a.v. Afdeling ledenadministratie
Postbus 9208
3506 GE Utrecht

, 24-06-2019

Betreft: FNV Bondgenoten - overig of niet meer werkzaam opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:
Lidmaatschapsnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

641 Beoordelingen FNV

Schrijf een beoordeling over FNV

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Het FNV behoord naar de achterban te luisteren.
Maar doet dit al jaren niet, dus heeft eigenhandig een akkoord afgesloten en gelik het doodvonnis van het FNV.
Velen leden zullen mij volgen de arbeider geen pensioen, het FNV GEEN POEN!!!

na het goedkeuren van het pensioenakkoord geen vertrouwen meer in de fnv dat ze onze belangen nog behartigen

goeie site werk goed

Heeft geen toegevoegde waarde meer voor mij.

Verkeerd voorgelicht bij aangaan lidmaatschap

Je FNV lidmaatschap online opzeggen is zo gepiept

De Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) is een vereniging die bepaalde sectoren vertegenwoordigd. In eerste instantie was de FNV opgedeeld in verschillende sectoren, zoals FNV Bouw, FNV Sport en de FNV Vakcentrale, maar sinds 1 januari 2015 is dit niet langer aan de orde. Er is nu sprake van een ongedeelde FNV. Er is nog maar één bond die niet volledig bij de FNV hoort. De Algemene Onderwijsbond is enkel aangesloten bij de FNV, maar gaat er niet in op.

De FNV heeft afspraken met heel veel grote bedrijven, waardoor leden kunnen genieten van voordelen. Zo krijgen FNV-leden korting op hun energierekening als ze bij Greenchoice zitten. Ook de Univé schadeverzekering is wat goedkoper door je FNV lidmaatschap. Dat scheelt toch altijd weer in de portemonnee.

Minder Leden voor FNV

Het gaat niet zo goed met de FNV. Het ledenaantal loopt steeds verder terug. Het is zelfs zo erg dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) moest vaststellen dat de FNV een ultiem dieptepunt heeft qua leden. Sinds 2012 zijn er 200.000 mensen geweest die hun FNV lidmaatschap hebben opgezegd.

Het lidmaatschap van FNV opzeggen wordt vooral gedaan door mannen. Hun aandeel bij de vakbondsbeweging loopt drastisch terug. Ook jongeren worden steeds minder vaak lid van de vakbond en dat zorgt voor een terugloop in het ledenaantal. Gelukkig voor de FNV doen ze nog wel goede zaken in het noorden van Nederland. In Drenthe en Friesland zijn maar liefst 27 procent van de mensen FNV lid. Deze cijfers compenseren echter niet de jaarlijkse terugloop en de FNV blijft krimpen.

FNV opzeggen kan gemakkelijk online bij 123Opzeggen.nl

De FNV wil de leden graag bij zich houden en daarom proberen ze opzeggen ook moeilijk te maken. Opzeggen kan bijvoorbeeld alleen schriftelijk en dat is best lastig. Daarbij geldt een opzegtermijn van drie maanden en ook dat is bovengemiddeld lang.

Bij 123Opzeggen.nl snappen bij als geen ander dat dit heel lastig is en daarom willen we je graag helpen. Bij ons kun je je opzegging geheel online regelen. Zo hoef jij geen brief meer te versturen en wordt alles net even makkelijk. Het enige wat je voor deze service hoeft te doen is een aantal gegevens invullen. Er wordt nu automatisch een brief gegenereerd. Je kunt ervoor kiezen om de brief nu te printen en zelf op te sturen, maar dit doen wij tegen een kleine vergoeding ook graag voor je. Deze verzendservice zorgt ervoor dat jij gewoon achterover kunt leunen, terwijl wij je FNV lidmaatschap stopzetten.

Zodra het lidmaatschap opgezegd is, zal de FNV je een bevestiging sturen. In deze bevestiging staat per wanneer je lidmaatschap afloopt. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en dat is wel zo fijn.

Meer abonnementen opzeggen?

Wil je ook graag een andere vakbond opzeggen? Dat kan! In onze categorie 'vakbonden' kun je alle Nederlandse vakbonden vinden, waardoor jij gemakkelijk van al die lidmaatschappen af komt. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken.