FNV massaal opgezegd door twitter-offensief Wilders en Agema

FNV massaal opgezegd door twitter-offensief Wilders en Agema

Gevalletje: oeps. Op 23 december kondigde FNV aan dat ze Partij voor de Vrijheid (PVV) en Forum voor Democratie (FVD) niet langer een podium zullen bieden vanwege ‘hun uitingen die groepen mensen discrimineren en uitsluiten’. Een standpunt met grote gevolgen, zo blijkt nu.

GeenStijl en Geert Wilders

Bij 123opzeggen merkten we al een aantal dagen dat de opzeggingen voor de vakbond opliepen. De vakbond staat zelfs nummer één in de lijst voor meest opgezegde brieven. Geert Wilders en Fleur Agema zijn niet te spreken over de uitsluiting van hun partij en roepen daarom via twitter op om FNV te boycotten. Agema wijst er bovendien op dat het standpunt van de FNV feitelijke onjuistheden en valse beschuldigingen bevat. FNV beweert namelijk dat Wilders veroordeeld is voor discriminatie, terwijl hij is vrijgesproken en ook de beschuldiging van racisme vindt zij uit de lucht komen vallen.

Wilders roept via zijn twitterkanaal op om het lidmaatschap massaal op te zeggen na deze beschuldigingen en noemt zelfs 123opzeggen als manier om dit te doen en dat merken we op ons verwerkingscentrum voor opzegbrieven. Het regent opzeggingen voor de vakbond en de opzegbrief, en dat leidt tot de deze eerste plaats bovenaan onze lijst met meest opgezegde lidmaatschappen en dat merkt ook GeenStijl. Zij plaatsten een bericht waarin ze schande spreken van het standpunt van de FNV en roepen ook op om de vakbond te boycotten.

Lange wachtrijen bij FNV

Onder de post van de opinie- en actualiteitenwebsite is te lezen dat telefonisch opzeggen bij de FNV erg lastig is op dit moment. Er zouden lange wachtrijen zijn en mensen krijgen nauwelijks iemand te spreken. Wil jij je lidmaatschap bij FNV ook opzeggen? Regel dit dan eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft hierbij alleen maar je gegevens in te vullen en te kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen regelt de rest! De opzegbrief voor FNV vind je hier:

FNV opzegbrief

Landschap
Golf