Twitterbericht van Geert Wilders

FNV massaal opgezegd door twitter-offensief Wilders en Agema

 • auteur Madelon
 • Laatst geüpdatet:

Gevalletje: oeps. Op 23 december kondigde vakbond de FNV aan de Partij voor de Vrijheid (PVV) en Forum voor Democratie (FVD) niet langer een podium te bieden vanwege ‘de uitingen die groepen mensen discrimineren en uitsluiten’. Een standpunt met grote gevolgen, zo blijkt nu.

Inhoudsopgave

  GeenStijl en Geert Wilders

  Bij 123opzeggen merkten we al een aantal dagen dat de opzeggingen voor de vakbond opliepen. De vakbond staat zelfs nummer één in de lijst voor meest opgezegde brieven. Geert Wilders en Fleur Agema zijn niet te spreken over de uitsluiting van hun partij en roepen daarom via twitter op om FNV te boycotten.

  Feitelijke onjuistheden

  Agema wijst er bovendien op dat het standpunt van de FNV feitelijke onjuistheden en valse beschuldigingen bevat. FNV beweert namelijk dat Wilders veroordeeld is voor discriminatie, terwijl hij is vrijgesproken en ook de beschuldiging van racisme vindt zij uit de lucht komen vallen.

  Wilders roept via zijn twitterkanaal op om het lidmaatschap massaal op te zeggen na deze beschuldigingen en noemt zelfs 123opzeggen als manier om dit te doen en dat merken we op ons verwerkingscentrum voor opzegbrieven.

  Veel opzeggingen

  Het regent opzeggingen voor de vakbond en de opzegbrief, en dat leidt tot de deze eerste plaats bovenaan onze lijst met meest opgezegde lidmaatschappen en dat merkt ook GeenStijl. Zij plaatsten een bericht waarin ze schande spreken van het standpunt van de FNV en roepen ook op om de vakbond te boycotten.

  Lange wachtrijen bij FNV

  Onder de post van de opinie- en actualiteitenwebsite is te lezen dat telefonisch opzeggen bij de FNV erg lastig is op dit moment. Er zouden lange wachtrijen zijn en mensen krijgen nauwelijks iemand te spreken. Wil jij je lidmaatschap bij FNV ook opzeggen? Regel dit dan eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen.  Je hoeft hierbij alleen maar je gegevens in te vullen en te kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen regelt de rest! De opzegbrief voor FNV vind je hier:

  FNV opzegbrief

  Conclusie

  De FNV kondigde aan de PVV en FVD geen podium meer te bieden, wat leidde tot een golf van opzeggingen bij de vakbond. Geert Wilders en Fleur Agema riepen via Twitter op tot een boycot, wat resulteerde in een storm van opzeggingen, ondersteund door GeenStijl. Hierdoor staat de FNV nu bovenaan de lijst met meest opgezegde lidmaatschappen. 

  Landschap
  Golf