Alles wat je moet weten over de prijsverhoging bij NLZIET

Alles wat je moet weten over de prijsverhoging bij NLZIET

  • auteur Nynke
  • Laatst geüpdatet:

Streamingdienst NLZIET heeft onlangs besloten om de maandprijs van het abonnement te verhogen. Het is voor het eerst in acht jaar dat NLZIET dit doet. Ook introduceert NLZiet een jaarabonnement met een korting op de abonnementsprijs. Ondanks de verhoging van de maandprijs blijft NLZIET een voordelige optie voor het kijken van tv-programma's en series. In deze blog lees je meer over de prijsverhoging en abonnementsvormen.

TV kijken met een NLZIET abonnement

Als abonnee van NLZIET heb je twee verschillende opties wat betreft maandabonnementen. Zo kun je kiezen voor een NLZiet-abonnement of een NLZiet Extra-abonnement. Met beide abonnementen is de NLZIET app beschikbaar op al je apparaten, krijg je toegang tot 38 tv-zenders, waaronder een aantal tv-zenders van de regionale publieke omroepen. Bij NLZIET kun je online tv kijken zonder dat je een kabel of kastje nodig hebt. Je kunt direct tv kijken, dus zonder een abonnement bij een internetprovider. Ook krijg je toegang tot een groot on demand tv-aanbod, en kun je profielen aanmaken voor het hele gezin. Met een NLZiet Extra abonnement krijg je naast de 38 basiszenders ook toegang tot tien extra zenders, waaronder BBC First, BBC One, BBC Two, BBC World News en BBC Entertainment. Met een NLZiet-abonnement betaal je maandelijks een bedrag van € 8,95. Als je kiest voor een NLZiet Extra-abonnement, betaal je maandelijks € 10,95.

Nieuw: het jaarabonnement

Ook is er onlangs een jaarabonnement geïntroduceerd als een voordelige optie voor mensen die de dienst voor langere tijd willen gebruiken. Met een jaarabonnement krijg je korting op de abonnementsprijs. Je kunt voor zowel NLZiet als NLZiet Extra een jaarabonnement afsluiten. Een jaarlijkse vooruitbetaling kost € 95,40. Dit jaarabonnement kun je niet tussentijds beëindigen en wordt niet automatisch verlengd. Als je nog niet zeker weet of NLZIET iets voor jou is, kun je ook kiezen voor een proefperiode. Hiermee kun je 14 dagen gratis gebruikmaken van je abonnement. Zo kun je de dienst gratis uitproberen voordat je besluit om een abonnement te nemen.

Waarom zou je nog steeds voor NLZIET kiezen?

Ondanks de verhoging van de maandprijs, is NLZIET nog steeds een goede optie voor mensen die graag tv-programma's en series willen kijken. Met een abonnement bij NLZIET heb je toegang tot een groot aanbod van zenders en programma's, en kun je deze op verschillende apparaten bekijken. Bovendien biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om live televisie te kijken, iets wat niet bij alle streamingdiensten mogelijk is. En met het nieuwe jaarabonnement is NLZIET ook een voordelige optie voor mensen die de dienst voor langere tijd willen gebruiken. Als je dus regelmatig tv-kijkt en graag verschillende programma's wilt kunnen zien, is NLZIET nog steeds een goede keuze.

Hoe zeg je je abonnement op bij NLZIET?

Als je besluit om je abonnement bij NLZIET op te zeggen, kun je dit eenvoudig online doen voor het einde van de huidige betaalperiode of gratis proefperiode. De abonnee kan het abonnement opzeggen via de 'Mijn NLZiet' onder het kopje ‘abonnement en facturen’. Je abonnement wordt dan beëindigd aan het einde van de lopende periode. Het is belangrijk om te weten dat je maandabonnement automatisch wordt verlengd als je niet op tijd opzegt. Als je je maandabonnement niet opzegt, wordt het automatisch verlengd en moet je dus ook de verhoogde prijs betalen.

Hulp bij opzeggen

Krijg je liever wat hulp bij het opzeggen van je NLZIET-abonnement? Bij 123opzeggen kun je een gratis opzegbrief maken. Zet hiervoor enkele persoonsgegevens in de online opzegbrief, en download de brief gratis. Je hoeft de brief dan alleen nog maar uit te printen en te versturen. Je kunt dan afwachten totdat de klantenservice van NLZIET je opzegging heeft verwerkt. Je bent dan geen abonnee meer en ook de automatische incasso wordt gestopt. Heb je liever dat 123opzeggen de brief voor je verstuurt, kies dan voor de verzendmethode. Wij zorgen er dan voor dat je brief bij NLZIET terecht komt. Zo gemakkelijk kan opzeggen zijn!

Landschap
Golf