Lexa heeft de volgende opzegbrieven 3

Lexa opzeggen

Lexa, Ourtime en Lexamore maken allemaal onderdeel uit van het grote Franse datingbedrijf Meetic. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de datingwereld en is dus zeker geen beginner. Je mag dan ook het nodige verwachten van de Nederlandse takken. Veel mensen vinden hun ware liefde tegenwoordig via het internet. In het jaar 2000 leerde nog vrijwel niemand elkaar via het internet, maar vonden singles elkaar in kroegen, op straat en via iemand anders. Tegenwoordig is dat wel anders. Het percentage mensen dat hun ware liefde vindt via een datingsite zoals Lexa of Relatieplanet is gestegen naar ruim 25 procent, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lexa

Lexa is veruit de grootste datingssite van Meetic. Uit onderzoek van TNS blijkt dat 1 op de 3 Nederlandse single die gebruikmaakt van een datingssite gebruikmaakt van Lexa. Lexa werkt anders dan andere datingssites, doordat je niet zoekt op iemands foto, maar doordat je zoekt op basis van persoonlijkheidskenmerken. Als je een profiel aanmaakt bij Lexa moet je zelf ook een hele lange vragenlijst invullen, zodat andere singles kunnen weten wat je leuk vindt, wat je karaktereigenschappen zijn en welke gewoontes jij hebt. Op die manier hoopt Lexa dat singles beter matchen op basis van persoonlijkheid dan andere zaken.

Lexa evenementen

Naast de bovenstaande vragenlijst organiseert Lexa ook allerlei evenementen, zodat singles elkaar tegen het lijf kunnen lopen. Dit is in de vorm van borrels, maar ook groepsreizen. In dat laatste geval ga je met een groep singles een weekendweg waarna er hopelijk leuke dates gepland kunnen worden.

Ourtime

Een andere en nieuwere tak van Lexa is Ourtime. Deze website is speciaal toegespitst op de 50-plussers van Nederland. Deze mensen zijn vaak al een tijdje uit het datingcircuit en vinden het lastig om hun draai te vinden. Daten is op deze manier laagdrempeliger, omdat je alleen mensen van je eigen leeftijdscategorie te zien krijgt. Als je je namelijk aan probeert te melden met een geboortedatum waaruit blijkt dat je nog geen 50 jaar bent, wordt je automatisch doorgestuurd naar de reguliere Lexa site. Veel 50-plussers vinden op deze manier hun ware liefde en zeggen daarna hun abonnement op de datingssite op via 123opzeggen.

Lexamore

Een derde datingssite van Lexa is Lexamore. Het verschil tussen de twee datingssites zit in de intake. Bij Lexa is de persoonlijkheidstest beknopter dan bij Lexamore. Je vult bij Lexamore een hele uitgebreuike psychologie- en persoonlijkheidstest in, waardoor Lexa jouw de singles kan laten zien die echt bij jou passen. Hierdoor ontstaan kwalitatief betere matches. Een ander verschil tussen de sites is de prijs. Voor Lexamore betaal je beduidend meer voor een lidmaatschap. Als je één maand wil proberen betaal je hier maar liefst 50 euro. Als je een abonnement afsluit voor meerdere maanden, is het wel wat goedkoper.

Lexa abonnementen

Er ontstaat veel verwarring over de abonnementen van Lexa. Veel mensen kiezen voor het abonnement van 1 maand. Zij zien echter vaak over het hoofd dat het hierbij ook gaat om een abonnement. Na afloop van de maand wordt dit abonnement stilzwijgend verlengd en zal hetzelfde bedrag nogmaals worden afgeschreven. Mensen zijn hier dikwijls verontwaardigd over en willen de datingssites dan per direct stopzetten. Dit kan gelukkig wel heel eenvoudig via 123opzeggen. Wij hebben per datingssite een unieke opzegbrief gemaakt met de juiste informatie zodat de opzegging tot een goed einde gebracht kan worden.

Lexa opzeggen

Als jij Lexa inderdaad wilt opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen is dat gelukkig mogelijk. Om dit te doen dien je je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief van één van de datingssites hierboven. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die kunt downloaden door op de pdf-knop te klikken. Je kunt de brief dan zelf uitprinten en naar de brievenbus brengen, waarna Lexa opgezegd word. Het adres van lexa staat al bovenaan de brief, dus die hoef je niet zelf op te zoeken. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

Wij snappen ook dat je niet altijd zin hebt om de opzegbrief zelf te verzenden. Om die reden bieden wij ook een verzendservice aan. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij Lexa terechtkomt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de verzending. Zodra Lexa de opzegbrief verwerkt heeft, zul jij een bevestiging van Lexa krijgen en weet je dus precies waar je aan toe bent. Dat maakt het opzeggen wel zo makkelijk, natuurlijk!