Plus Lidmaatschap opzeggen

5 / 5 (12 beoordelingen)

Wil je niet langer een Plus lidmaatschap bij 50Plusser.nl? Je kunt 50Plusser opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
Adres50Plusser.nl
Adres bedrijf
3738 EL Maartensdijk

, 20-09-2020

Betreft: Plus Lidmaatschap opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

12 Beoordelingen 50Plusser.nl

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

heb geen toesteming gegeven om lid te zijn of blijven .ik bestel iets betaal en moet ik niet nog ergens aan vast zitten

Wij zijn gestopt met camperen, na 40 jaar

Te duur

Oké denk ik

Te weinig tijd om het blad te lezen.

vind het blad te duur

Wordt te duur

Voorlopig geen tijd om te lezen

I.v.m. verhuizing en verbouwing heb ik momenteel geen tijd om te lezen. Ik vind het magazine een fijn en interessant blad om te lezen. Wellicht meld ik me over een half jaar weer aan.

Geen baan meer

Te duur en veel weigering.

50Plusser opzeggen

Er was veel vraag van ouderen voor een eigen platform waar ze elkaar konden ontmoeten en konden praten over dingen die hun bezighielden. De mainstream sociale media waren hiervoor niet toereikend en op die vraag sprong 50plusser.nl handig in. 50plusser.nl is een merk van de uitgever die ook Plusonline, Seniorweb en Landleven beheert. Het is het eerste sociale netwerk voor mensen die ouder zijn dan 50 jaar in de Benelux en aanmelden is gratis. Je kunt je lidmaatschap wel opwaarderen tot 50Plusser Plus, maar dit is niet noodzakelijk. Mocht je je Plus lidmaatschap willen opzeggen, dan doe je dit snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen.

Functies 50Plusser.nl?

De reden dat 50plussers de website zo leuk vinden, is omdat het platform zo veelzijdig is. Je kunt er de laatste artikelen lezen, discussiëren met elkaar en kijken wat de leukste evenementen in de buurt zijn. Bovendien kun je ook in contact komen met andere leden, door te praten via het berichtensysteem en de chatbox. Zo kun je leuke contacten opdoen en leuke uitstapjes plannen. Als je daarnaast zelf ook erg creatief bent, dan kun je een eigen weblog maken, met fotoboeken of iets dergelijks. Je kunt lid worden van clubs waar gelijkgestemden lid van zijn en als je nog niet precies weet hoe de computer werkt, dan is dat ook geen enkel probleem. Dankzij leuke cursussen leer je snel meer.

Plus lidmaatschap

In principe heb je geen Plus lidmaatschap nodig op 50plusser.nl. Je kunt van alle functionaliteiten gebruikmaken, maar soms wil je gewoon net dat beetje meer. Als je zat bent van alle reclames, en gratis cursussen wil volgen is het Plus lidmaatschap wel wat voor jou. De voordelen die je krijgt, zijn:

  • Geen reclame banners
  • Gratis cursussen
  • 10% korting op evenementen
  • Kortingsacties
  • Meedoen met de jaarlijkse prijsvraag
  • FotoboekPlus
  • WeblogPlus

Om je lidmaatschap op te waarderen betaal je maandelijks een klein bedrag voor een periode van 12 maanden. Je kunt dan zelf beslissen of je je abonnement opzegt of laat verlengen.

50Plusser.nl opzeggen

Heb je op dit moment een Plus account bij 50plusser, maar wil je dit weer terugzetten naar een gratis account, dan kun je je Plus lidmaatschap opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze zelf kunt opsturen naar 50plusser.nl. Je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief te laten verzenden door 123opzeggen. Als je kiest voor de laatste optie, dan zal 123opzeggen ervoor zorgen dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.