Wil je niet langer een Plus lidmaatschap bij 50Plusser.nl? Je kunt 50Plusser opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

50Plusser opzeggen

Er was veel vraag van ouderen voor een eigen platform waar ze elkaar konden ontmoeten en konden praten over dingen die hun bezighielden. De mainstream sociale media waren hiervoor niet toereikend en op die vraag sprong 50plusser.nl handig in. 50plusser.nl is een merk van de uitgever die ook Plusonline, Seniorweb en Landleven beheert. Het is het eerste sociale netwerk voor mensen die ouder zijn dan 50 jaar in de Benelux en aanmelden is gratis. Je kunt je lidmaatschap wel opwaarderen tot 50Plusser Plus, maar dit is niet noodzakelijk. Mocht je je Plus lidmaatschap willen opzeggen, dan doe je dit snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen.

Functies 50Plusser.nl?

De reden dat 50plussers de website zo leuk vinden, is omdat het platform zo veelzijdig is. Je kunt er de laatste artikelen lezen, discussiëren met elkaar en kijken wat de leukste evenementen in de buurt zijn. Bovendien kun je ook in contact komen met andere leden, door te praten via het berichtensysteem en de chatbox. Zo kun je leuke contacten opdoen en leuke uitstapjes plannen. Als je daarnaast zelf ook erg creatief bent, dan kun je een eigen weblog maken, met fotoboeken of iets dergelijks. Je kunt lid worden van clubs waar gelijkgestemden lid van zijn en als je nog niet precies weet hoe de computer werkt, dan is dat ook geen enkel probleem. Dankzij leuke cursussen leer je snel meer.

Plus lidmaatschap

In principe heb je geen Plus lidmaatschap nodig op 50plusser.nl. Je kunt van alle functionaliteiten gebruikmaken, maar soms wil je gewoon net dat beetje meer. Als je zat bent van alle reclames, en gratis cursussen wil volgen is het Plus lidmaatschap wel wat voor jou. De voordelen die je krijgt, zijn:

  • Geen reclame banners
  • Gratis cursussen
  • 10% korting op evenementen
  • Kortingsacties
  • Meedoen met de jaarlijkse prijsvraag
  • FotoboekPlus
  • WeblogPlus

Om je lidmaatschap op te waarderen betaal je maandelijks een klein bedrag voor een periode van 12 maanden. Je kunt dan zelf beslissen of je je abonnement opzegt of laat verlengen.

50Plusser.nl opzeggen

Heb je op dit moment een Plus account bij 50plusser, maar wil je dit weer terugzetten naar een gratis account, dan kun je je Plus lidmaatschap opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze zelf kunt opsturen naar 50plusser.nl. Je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief te laten verzenden door 123opzeggen. Als je kiest voor de laatste optie, dan zal 123opzeggen ervoor zorgen dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.