Huismerk Energie opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Je kunt Huismerk Energie opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresHuismerk Energie
t.a.v. Klantenadministratie
Adres bedrijf
6546 BB Nijmegen

, 23-09-2020

Betreft: Huismerk Energie opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Verhuisdatum-overdracht:
Leveringsadres:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen Huismerk Energie

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

wegens verhuizing

Verhuizing

Ik ga verhuizen naar een adres met alles inbegrepen.

te duur t.o.v. concurrentie

verhuizing

Blijf toch bij oude leverancier

blijf bij mijn oude energieleveraar

annulering contract

Huismerk Energie opzeggen

Duurzame energie wordt voor steeds belangrijker voor veel mensen en daar spelen energieleveranciers handig op in. Greenchoice, VandeBron en ook Huismerk Energie willen de klant goede duurzame energie bieden. Sinds 2013 probeert Huismerk Energie nieuwe manieren te vinden om de klant te voorzien van duurzame energie. Zo investeert Huismerk Energie veel geld in de ontwikkeling van een waterkrachtcentrale in Nederland.

Herkomst Energie

Huismerk Energie vindt het belangrijk dat de geleverde stroom ook echt afkomstig is uit Nederland. Ze stroom die geleverd worden bestaat uit 66,8 procent uit windenergie van Nederlandse windmolens. 12,8 procent is afkomstig van Nederlandse zonnepanelen en 19,9 procent wordt geleverd door energieopwekking vanuit biomassa. Door de eerder genoemde investering in een waterkrachtcentrale is op dit moment al 0,5 procent van de energie afkomstig van water. Naar verwachting zal dit aandeel alleen maar groter worden, zodat steeds meer energie opgewekt kan worden vanuit het water.

Groen gas

Niet alleen de stroom moet groen geleverd worden bij Huismerk Energie. Ook het gas moet steeds groener geleverd worden om de uitstoot van CO2 te compenseren. Het is nu nog lastig om groen gas te produceren vanuit biogas en om de CO2-uitstoot toch te compenseren wordt er geïnvesteerd in windparken in India, zodat zij steeds minder gebruik hoeven te maken van grijze stroom. Ondertussen doet Huismerk Energie onderzoek naar de productie van groen gas in Nederland, zodat aardgas op termijn overbodig wordt.

Overname door Greenchoice

Eind 2019 werd bekend dat Greenchoice Huismerk Energie zou overnemen, zodat ze de krachten konden bundelen en zo nog meer konden bereiken op de Nederlandse energiemarkt. Ook Greenchoice maakt zich hard voor groene energie en dankzij dit gezamenlijke doel, verandert er niets voor de huidige klanten van Huismerk Energie.

Huismerk Energie opzeggen

Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier, dan zul je je oude moeten opzeggen. Dit kun je gelukkig heel eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor je gemaakt wordt. Je kunt de opzegbrief gratis downloaden en verzenden naar Huismerk Energie. Als je liever hebt dat de opzegbrief verstuurd wordt door 123opzeggen, dan kun je kiezen voor de verzendoptie. In dat geval zal 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden, zodat Huismerk Energie je contract kan opzeggen.

100% opzeggarantie

Als je gebruikmaakt van de verzendoptie dan krijg je hier van 123opzeggen automatisch de 100% opzeggarantie bij. Dit houdt in dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat je opzegbrief altijd correct verwerkt zal worden. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan, dan zal 123opzeggen voor je uitzoeken waar het probleem zit. Zo weet je altijd zeker dat je opzegbrief correct verwerkt wordt.