Wat kun je met Ziggo GO?

Wat kun je met Ziggo GO?

  • auteur Nynke

Ziggo GO is een app van Ziggo, waarmee je live televisie kunt kijken. Je kunt de app gebruiken op je smart televisie, of op je smartphone, tablet, laptop of computer. Hiervoor heb je wel een televisie-abonnement nodig van Ziggo. Je kunt dan overal in de Europese Unie via de app televisie kijken, en ook programma's pauzeren en terug kijken. Ook krijg je toegang tot honderden films en series. Met een extra abonnement krijg je daar nog vele films en series on demand bij. Maar hoe werkt Ziggo GO nu precies en wat kun je ermee? In deze blog leggen we het je uit.

TV via Ziggo GO en andere functies

Bij Ziggo GO vind je alles op één plek. Kijk bijvoorbeeld live televisie via de app, pauzeer films en kijk ze op een ander scherm weer verder. En dat overal waar je toegang hebt tot een WiFi-verbinding, zoals in je vakantiehuis. Met Ziggo GO kun je het volgende:

  • Live televisie kijken naar meer dan zeventig zenders. Heb je het begin gemist, dan kun je een programma gewoon opnieuw starten;

  • Je tv koppelen met de smartphone, tablet, laptop, computer, Chromecast of Apple TV en zo op een groot scherm streamen;

  • Veel televisieprogramma's tot zeven dagen terug kijken;

  • Honderden films en series kijken met Movies en series. Deze kun je ook downloaden en offline bekijken;

  • Op drie apparaten tegelijkertijd tv, films en series kijken.

In de Ziggo GO app zien de zenders er overzichtelijk uit. Je kunt gemakkelijk door de programma's bladeren en scrollen, en per item meer informatie tonen. Ziggo GO is in die zin ook een elektronische programmagids. De beeldkwaliteit van de programma's is goed. Bovendien werkt de app snel en is deze prettig in gebruik. Concluderend zou je kunnen stellen dat Ziggo GO een nieuwe manier van televisie kijken biedt en dat het vooral een handige aanvulling is op je abonnement.

Ziggo Replay

Wil je een programma terug kijken, dan kan dit met de functie 'Replay'. Open de tv-gids op je afstandsbediening of in de Ziggo GO app en selecteer het programma dat je graag terug wilt kijken. Is het programma live op tv en wil je het graag vanaf het begin kijken? Ook dat kan. Selecteer dan de optie 'start vanaf het begin'.

Movies en Series

Gebruik je de Ziggo GO app, dan kun je het tabblad Movies en Series openen. Daarin zie je welke films en series gratis te kijken zijn met je abonnement. Movies en Series L is een uitgebreider zenderpakket van Ziggo waarmee je honderden series en films on demand kunt kijken, zoals Dexter en Ray Donovan. Klanten die ook een Vodafone-abonnement hebben, kunnen gratis van dit zenderpakket gebruik maken. Movies en series XL is het meest uitgebreide zenderpakket van Ziggo. Kies je voor dit zenderpakket, dan krijg je ook toegang tot nieuwe en bekroonde topseries en -films, en meer dan veertig extra zenders in huis.

Ziggo GO app

Met de Ziggo GO app kun je Ziggo GO in drie stappen gebruiken:

  1. Heb je een abonnement op Ziggo, vraag dan een Mijn Ziggo account aan;

  2. Controleer voor een optimaal gebruik van de app of je smartphone of tablet minimaal Apple iOS 12.1 of Android 6.0 heeft;

  3. Download de Ziggo GO app en log in met de inloggegevens voor je Mijn Ziggo account.

Ziggo abonnementen

Veel mensen hebben een abonnement bij Ziggo. Ziggo levert abonnementen voor internet, televisie en bellen. Je kunt bij Ziggo zelf je abonnement samenstellen. Kies je voor een alles-in-1-abonnement, een televisie-abonnement of televisie- en internetabonnement, dan kun je gebruik maken van Ziggo GO. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een Mijn Ziggo account. Bij een Ziggo internet only abonnement is Ziggo GO helaas niet inbegrepen.

Ziggo opzeggen

Heb je een subscriptie bij Ziggo en ga je verhuizen, of wil je je abonnement om een andere reden graag stoppen? Dan kan dit gemakkelijk bij 123opzeggen. Maak gratis een opzegbrief, en verstuur deze per post of kies voor de verzenddienst. Wij zorgen er dan tegen kleine vergoeding voor dat je brief naar Ziggo wordt verstuurd. Bij 123opzeggen zeg je op deze manier eenvoudig elk abonnement op!

Landschap
Golf