Netflix zegt ongebruikte abonnementen op

Netflix zegt ongebruikte abonnementen op

 • auteur Jelle
 • Laatst geüpdatet:

Netflix is bijna niet meer weg te denken van onze televisies. Bijna iedereen heeft een abonnement op de streamingdienst of kent iemand die het abonnement heeft. Hierdoor worden we dagelijks getrakteerd op de beste films en series. Door de vele Netflix Originals is het bijna onmogelijk om geen abonnement te hebben. Je moet immers wel op de hoogte blijven van de vetste series en films. Toch zijn er ook mensen die bijna geen gebruikmaken van Netflix en de streamingdienst niet missen in hun leven. Soms laten deze mensen hun abonnement wel doorlopen en betalen ze dus voor een dienst die ze niet gebruiken. Netflix heeft daar nu wat op gevonden.

Inhoudsopgave

  Inactieve abonnees Netflix opzeggen

  Mensen die een abonnement aangegaan zijn bij de Amerikaanse streamingdienst Netflix en nooit een film hebben gekeken, krijgen vanaf nu na een jaar een e-mail of in-app notificatie. Hierin staat de vraag of ze hun abonnement willen behouden.

  Blijft dit bericht onbeantwoord dan zegt Netflix automatisch het abonnement op. Voor mensen die eerder wel gebruikgemaakt hebben van de streamingdienst, maar dit nu al twee jaar lang niet doen en wel betalen, krijgen ook een melding. Als ook zij niet antwoorden, dan wordt hun abonnement opgezegd.

  Ook interessant: Eén op de drie Nederlanders betaalt niet voor streamingdiensten

  De reden dat Netflix kiest voor dit systeem, is omdat ze het klanten niet moeilijk willen maken om van hun abonnement af te komen. Ze vinden het een naar idee dat mensen betalen voor een functie die ze niet langer nodig hebben. Mochten mensen zich toch bedenken en hun abonnement willen heractiveren, dan kan dat binnen tien maanden.

  Netflix opzeggen?

  Merk je dat je bijna niet naar Netflix kijkt en wil je niet wachten tot die periode van een of twee jaar verstreken is? Je kunt Netflix opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Dankzij die opzegbrief wordt het opzeggen van Netflix heel eenvoudig.

  Je hoeft alleen maar een paar gegevens in te vullen en voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Netflix terechtkomt. Zo kun je lekker achteroverleunen, terwijl 123opzeggen het zware werk voor je doet.

  Ook gelijk je andere streamingdiensten opzeggen? Je kunt via 123opzeggen ook With Love, Videoland en Disney+ opzeggen.

  Landschap
  Golf